Başkan Yüksel, Ramazan Bayramını Kutladı

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yüksel, Ramazan Bayramını Kutladı
23 Mayıs 2020 - 20:56 - Güncelleme: 24 Mayıs 2020 - 00:32

Yüksel, mesajında; ‘’ Paylaşarak dayanışmanın, yapılan ibadetlerle manevi huzurun zirvede yaşandığı rahmet ve bağışlanma ayı Ramazanın ardından; birliğimizin pekişmesine, toplumsal hoşgörü ve kucaklaşmanın daha da güçlenmesine vesile olan Ramazan Bayramımızı bu yıl tüm dünyada ve ülkemizde de etkili olan pandemi nedeniyle evlerimizde geçirmek durumundayız.  Bu ramazan bayramında maalesef önceki bayramlarda olduğu gibi coşkuyla, sevinçle, kucaklaşıp, büyüklerimizin elini öpemeyeceğimiz bir bayramı yaşayacağız. Bundan sonraki bayramları sevdiklerimizle, büyüklerimizle birlikte yaşamak, onları ziyaret etmek istiyorsak özellikle bu bayramda ülke olarak koronavirüsle yaptığımız başarılı mücadelenin boşa gitmemesi için Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun ve yetkililerinin önerilerine dikkat etmeliyiz. ‘’dedi.

VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMENİN HUZURUNU YAŞIYORUZ

Bu zorlu sürecin devletimizin kararlı mücadelesi ve milletimizin alınan tedbirlere uyumuyla atlatılacağını ifade eden Yüksel; ‘’  Bu güne kadar koronavirüsle mücadele, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ve Sağlık Bakanlığımızın koordinesinde başarılı bir şekilde yürütüldü, neticesini de hamdolsun ki günden güne alıyoruz. Düne kadar şehir hastanelerini eleştirenlerin ne kadar yersiz eleştiriler yaptığını da bu pandemi süreci bize tekrar gösterdi. AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı olarak gerek pandemi sürecinde gerekse Ramazan Ayı boyunca uyku kavramını hayatımızdan çıkardık. İhtiyaç ve talebi olan tüm vatandaşlarımıza elimizden geldiğince ulaşmış olmanın huzurunu yaşıyoruz. Teşkilat olarak vatandaşlarımıza gıda kolisi,  gıda yardım kartı, maske ve dezenfektan dağıtımını aralıksız dağıttık. Bir çok vatandaşımızın çeşitli taleplerini karşıladık. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Vefa Sosyal Destek Grubu’na da buradan yaptıkları hizmet için teşekkür ediyorum. Bizler gerek AK Parti teşkilatları olarak gerekse kamu kurum ve kuruluşları olarak milletimize en güzel hizmetleri kazandırmanın gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. ‘’ diye konuştu.

Yüksel mesajını şu ifadelerle sürdürdü: ‘’ Bu duygu ve düşüncelerle, başta Menemenli hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum. ‘’

YORUMLAR

  • 0 Yorum