Başkan Yeşiltay, Ramazan Bayramını Kutladı

AK Parti Buca İlçe Başkanı Murat Yeşiltay, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, vatandaşların mübarek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Başkan Yeşiltay, Ramazan Bayramını Kutladı
23 Mayıs 2020 - 20:48 - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 22:11

Ramazan Bayramı'nın toplum sağlığını korumak için alınan tedbirler nedeniyle ilk defa ziyaretler yapılmadan evlerde idrak edileceğini kaydeden Başkan Yeşiltay; ‘’ 11 ayın sultanı Ramazan Ay’ının daha sonuna gelerek bayrama kavuştuk. Ramazan’ın hayrını, bereketini, bayram sevinci ile nihayete erdirdik. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını, bugün ne yazık ki sosyal hayatımızı da etkilemiş; bize mesafeli yaşamayı zorunlu kılmıştır. Toplum sağlığını korumak için alınan bu karara hassasiyetle uymak hepimizin ortak sorumluluğudur. Sağlıklı bayramlara ve yarınlara hep birlikte el ele ulaşmak için, bu bayram evlerimizde kalarak bayram kutlamalarını iletişim araçlarını kullanarak yapmamız, kendimiz ve tüm sevdiklerimizin sağlığı açısından hayati önem arz etmektedir. ‘’ dedi.  

                                               

MESAİ KAVRAMINA HAYATIMIZDA YER YOK

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı olarak Pandemi Süreci ve Ramazan Ayı boyunca vatandaşların taleplerini karşılamanın huzurunu yaşadıklarını ifade eden Yeşiltay; ‘’  Bugüne kadar karşılaştığımız sorunların üstesinden nasıl birlik ve beraberlik içerisinde gelmeyi başardıysak, yaşadığımız bu sıkıntılı günleri de yine birlik, beraberlik ve dayanışma içinde atlatacağız. İlçemizde pandeminin görüldüğü ilk günden bu yana seferberlik ilan ettik. Dar gelirli vatandaşlarımıza ulaşmayı, yaşlılarımızın taleplerini emir telakki etmeyi bir vazife bildik. Engelli, şehit yakını, dul ve yetim ailelere elimizden geldiğince hizmet götürmeye gayret ettik. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla bir çok vatandaşımıza ulaştık.  Teşkilat olarak ihtiyaç sahiplerine gece gündüz demeden gıda kolisi ve gıda yardım kartlarını ulaştırdık. Ayrıca vatandaşlarımıza binlerce maske ve dezenfektan dağıtımını gerçekleştirdik. AK Parti’nin bir neferi olmakla ne kadar gurur duysak az. Bu süreçte bizlerle yoğun mesai harcayan tüm dava arkadaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu pandemi sürecini de Allah’ın izniyle atlatacak, el ele gönül gönüle vererek,  Bucalı hemşehrilerimize nice güzel hizmetler vereceğiz inşallah.  Bu duygu ve düşüncelerimle, kıymetli Bucalı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevdikleriyle beraber, sağlık ve huzur içinde geçirecekleri nice güzel bayramlar diliyorum. ‘’ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum