Başkan Yıldızhan, Ramazan Bayramını Kutladı

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yıldızhan, Ramazan Bayramını Kutladı
23 Mayıs 2020 - 20:45 - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 23:01

Başkan Yıldızhan; ‘’Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazanı Şerifi büyük bir coşku içerisinde ifa ederek, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sonsuz huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. ‘’ dedi.

Bayram’da salgın süreciyle ilgili uyarılara harfiyen uyulması gerektiğini ifade eden Yıldızhan; ‘’ Toplum sağlığını korumak adına alınan tüm önleyici kararlara istisnasız ve hassasiyetle uymak, millet olarak hepimizin en büyük  sorumluluğudur. Sağlıklı bayramlara ve yarınlara hep birlikte el ele ulaşmak için, bu bayram evlerimizde kalarak bayram kutlamalarını iletişim araçlarını kullanarak yapmamız, kendimiz ve tüm sevdiklerimizin sağlığı açısından hayati önem arz etmektedir. Yaşadığımız sıkıntılı ve zorlu süreci evimizde kalarak, sosyal mesafeye dikkat ederek geçirmek durumundayız. Özellikle bu mukaddes günlerde bir sıcak tebessümünüz ile içlerini ısıtabileceğiniz dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı arayarak onlara duyduğumuz özlem ve sevgimizi ifade etmeliyiz. ‘’ dedi.

HER DAİM VATANDAŞLARIMIZIN EMRİNDEYİZ

Mesajında Parti çalışmalarına da değinen  Yıldızhan; ‘’ Salgın süreci, Ramazan Ay’ı derken zaman kavramının hayatımızda ne kadar değiştiğini de görmüş olduk. Bir birinden değerli teşkilat mensubu kardeşlerimle, büyüklerimle ilçemizde ihtiyaç sahibi olan her kesime ulaşmaya gayret ettik. Vatandaşlarımıza gıda kolisi, gıda yardım kartı, maske ve dezenfektan dağıtımını gerçekleşirdik. Yaşlılarımız, gençlerimiz, engelli vatandaşlarımız,  esnafımız hepsinin yanında olmaktan onur duyduk. AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı olarak her daim vatandaşlarımızın emrindeyiz. AK Parti’mizi diğer partilerden ayıran en önemli özellik; yüz çalışma yapıyorsa bunun küçük bir bölümünü gösteriyor. Onu da örnek olsun, yardımlaşma ve dayanışma kültürümüze katkı olsun diye yapıyor. Belediyecilik anlayışımızı öğrenmek isteyenler Google arama motoruna AK Belediyecilik yazabilir. Ülke olarak geçtiğimiz süreçte konu mankeni olmaktan öteye geçemeyen yerel yönetimler anlayışını da tarih utanç ile yazacaktır. Sokakta görülmeyen, masa başı başkanlarla yürümez bu iş. Pandemi sürecinde, Ramazan Ay’ında olduğu gibi ilçemizde ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlarımıza ulaşmak bizlerin boynunun borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm ilçe halkımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde, tüm sevdiklerimiz ile birlikte nice bayramlar geçirmeyi cenabı Allah’tan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. ‘’ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum