Başkan Demir Ramazan Bayramını kutladı

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Demir Ramazan Bayramını kutladı
23 Mayıs 2020 - 21:43 - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 22:27

Başkan Demir mesajında, ‘’ Ramazan ayı sevgiyle, hoşgörüyle bir araya geldiğimiz, yardımlaşmanın ve dayanışmanın ayıdır. Bizleri manevi iklimin bereketinde birleştiren mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. Koronavirüs salgını sebebiyle buruk yaşadığımız mübarek günlerde hep birlikte buluşamasak da; merhamet ve sabır duygularıyla, paylaşarak, rahmeti ve bereketi yaşadık. Tüm Türkiye olarak Ramazan Bayramı’nda salgın tedbirleri nedeni ile evlerimizde olacağız. Bir arada olup sohbet edemeyeceğiz ancak gönül köprülerimizi sıkı tutacağız.  Birbirimize karşı hoşgörümüzü ve saygımızı bu zor günlerde daha da güçlendirmeliyiz.  Birlik ve beraberliğimizi bu vesileyle kuvvetli hale getirmek durumundayız. İnanıyorum ki bugün alınan tedbirler ve gösterilen sabır neticesinde; bayramı bayram tadında yaşayacağımız günlere el birliğiyle kavuşacağız. ’ dedi.

                                    

MİLLETTİMİZE HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUZ

Yaptığı çalışmalara da değinen Demir; ‘’ Bilindiği gibi tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını Mart ayı ile birlikte ülkemizde ve şehrimizde de görülmeye başlandı. O günden bu yana AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı olarak dava arkadaşlarımla beraber uykuyu kendimize haram saydık. Makamların ancak millete hizmet etmekle anlam kazandığına inanan biri olarak ilçemizde tüm enstrümanları harekete geçirerek, hane hane dolaşıp vatandaşlarımıza ulaşmaya gayret ettik. Onlara hizmet etmenin mutluluğunu, onurunu yaşadık. Gerek devlet kurumlarımız gerekse parti mensupları olarak bizler vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için sahalardan ayrılmamayı kendimize ilke edindik. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza gıda kolisi, gıda yardım kartları, maske ve dezenfektan dağıttık. Onların hayır dualarının yerini hiçbir şey dolduramaz.  Böyle bir süreci ancak vatandaşlarımızla empati kurarak sürdürebilirsiniz. Allah’a hamd olsun vatandaşlarımızla et ile kemik gibi ayrılmaz bir bütün olduk. Buradan tekrar belirtmek isterim. İlçemizde her vatandaşımızın, her teşkilat mensubumuzun emrindeyiz. Pandemi sürecini atlattıktan sonra ilçemize yönelik nice güzel projeyi de hayata geçireceğiz inşallah. ‘’ diye konuştu.   

Demir mesajını şu ifadelerle sonlandırdı: ‘’ Bu bayramı çocuklarından, eşlerinden ve ailelerinden ayrı geçirmek zorunda olacak başta sağlık çalışanlarımıza, güvenlik güçlerimize ve kamu görevlilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve kentimize sağlık, barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını canı gönülden kutluyorum. ‘’

YORUMLAR

  • 0 Yorum