Başkan Karaman Ramazan Bayramını Kutladı

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hasan Ali Karaman Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Karaman Ramazan Bayramını Kutladı
23 Mayıs 2020 - 20:46 - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 23:17

Başkan Karaman, “Dostluğun, barışın, huzurun, kardeşliğin ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı mübarek Ramazan ayının sonuna gelirken toplumumuzun en önemli ortak değerlerinden bir tanesi olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yaşanan salgın süreci nedeniyle olağan dışı bir Ramazan ayı yaşandığına dikkat çeken Karaman; ‘’ Bu günlerde hepimize düşen, hassasiyetle ve kararlılıkla tedbirlere ve konunun uzmanları tarafından önerilen kurallara uymaktır. Kısa sürede ve en az hasarla bu dönemi atlatmak istiyorsak bunları yapmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu nedenle bayramlarımızın en önemli anları olan büyüklerimizi ve akrabalarımızı ziyaretleri çok arzu etmesek de ertelemek zorunda kalacağız. Bayram ziyaretlerimizi inşallah bir sonraki bayramda yapacağız. Kovid-19 salgınının hayatımızı etkilediği süreci; birlik, beraberlik ve sağduyu ile geride bırakacağız. Bayram sonrasında başta sağlık olmak üzere ekonomik yapımımızı hızla toparlayarak, yeniden üreten ve güçlü Türkiye olacağız. ‘’ dedi.

AK PARTİLİ OLMAKLA NE KADAR GURUR DUYSAK AZ

Başkan Karaman mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’ Bu yıl 81 ilde olduğu gibi şehrimizde de bayram süresince sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Vefa Sosyal Destek Grubu her zaman olduğu gibi yine vatandaşlarımızın yanında olacak. AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı olarak bizler de her daim vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakınız. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde bulunan tüm kesimlere, bir birinden değerli vatandaşlarımıza hizmet götürüyor, sorunları için çözüm yollarını devreye sokuyoruz. AK Parti, hizmet ile özdeşleşen, milletin teveccühünü kazanan, bizleri dava kardeşliği bilinci ve şemsiyesi altında toplayan bir parti. Bu partinin neferi olmaktan ne kadar gurur duysak az. Tüm vatandaşlarımızdan bu süreçte Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulu’nun önerilerine hassaten önem vermelerini rica ediyorum. El birliğiyle, sağduyuyla bu günleri aşacak, tekrar el ele gönül gönüle vererek güzel bir yarına hep birlikte yürüyeceğiz inşallah. Ayrıca teknolojinin imkanlarını kullanıp büyüklerimizi ihmal etmeden onlarla görüntülü görüşelim, bayramlarını kutlamayı ihmal etmeyelim, burukluğu en çok hissedecek olan kesime sesimizi duyurmayı unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Bornovalı hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, nice Ramazanlara hep birlikte kavuşmayı Yüce Mevla’dan diliyorum. ‘’

YORUMLAR

  • 0 Yorum