Başkan Başdaş'tan yeni yıl mesajı

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Başdaş'tan yeni yıl mesajı
31 Aralık 2019 - 20:26

Türkiye’nin 2020 yılında AK Parti’nin yeni hizmetleriyle tanışacağını ifade eden Başdaş; “ Acısıyla tatlısıyla 2019 yılını geride bırakmış bulunuyoruz. AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde 2019 yılında da milletimize sayısız hizmetler kazandırdık. AK Parti Konak İlçe Başkanlığı olarak; binlerce vatandaşımızı ilçemizde ağırladık. On binlerce vatandaşımızı ziyaret ettik. Sorunlarına çözüm bulmak için gece gündüz demeden çalışmaya gayret gösterdik. Allah rızası için milletimize verdiğimiz her hizmet, bizlere manevi huzur olarak döndü. Bu huzurla 2020 yılında vereceğimiz hizmetlerin hazırlığını yapıyor daha gelişmiş bir Konak ilçesinin inşaası için stratejik çalışmalar yapıyoruz.” Dedi. 

ÇAĞ ATLAYAN BİR TÜRKİYE VAR

Yerli otomobil ve Kanal İstanbul gibi devasa projelerle Türkiye’de yeni bir döneme girileceğinin altını çizen Başdaş; “Artık eski Türkiye yok. Bilişim vadilerinde yerli otomobil sergileyen bir Türkiye var. Gelecek vizyonu çizebilen, yerli ve milli üretime önem veren, genç beyinlere yatırım yapabilen, savunma sanayinde yerli markalarını üretip bunları ihraç edebilen bir Türkiye var.” Diye konuştu. 

KONAK BİZİM SEVDAMIZ

Konak’ın İzmir’in kalbi olduğunu vurgulayan Başdaş; “ İlçe başkanı olduğum günden bu yana hep şunu ilke edindim. İlçemize gelen vatandaşlarımız ayırt edilmeden ne derdi varsa ilgilenilecek. Konak İzmir’in kalbi. İnsan sirkülasyonunun en yoğun olduğu ilçe. Ve her şeyden öte bizim sevdamız. Bazen öyle vatandaşlarımıza tanıklık ediyoruz ki onların dertlerini dinledikçe çok daha fazla çalışmak için, onların dertlerine çözüm bulmak için, gecemizi gündüzümüze katmak durumunda kalıyoruz. Gece yastığa başınızı rahat koyabiliyorsanız, vatandaşlarla empati kurabiliyorsanız sizden mutlusu olmaz. Aşk ile koşunca yorulmuyorsunuz. Yeni yılda da Konak ilçemiz için durmadan çalışacağız Allah’ın izniyle. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum.” Diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum