Başkan Yıldızhan'dan yeni yıl mesajı

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yıldızhan'dan yeni yıl mesajı
31 Aralık 2019 - 21:00 - Güncelleme: 01 Ocak 2020 - 23:11

Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Yıldızhan; “Ülke olarak 2019 yılını geride bırakırken yeni ufuklara yeni hizmetlere yelken açacağız. İlçemizin, şehrimizin gelişmesi, kalkınması ve hedeflerine ulaşması için AK Parti teşkilatları olarak durmak bilmeksizin çalışmaya gayret edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçe teşkilatımızla beraber vatandaşlarımızı ilçemizde ağırlayıp, sorunlarına çözüm bulmanın yollarını aradık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleri olarak yeni yılda da milletimizin emrine amade olmaya devam edecek, vatandaşlarımıza yeni hizmetler kazandırmanın çalışması içinde olacağız.” Dedi.

DEVASA PROJELERLE 2023’e YÜRÜYECEĞİZ

Başkan Yıldızhan; “AK Parti’miz kurulduğu günden bu yana millete hizmet etmeyi düstur edinen ve milletin refah seviyesini arttırmayı başaran bir parti. 2020 yılına girerken yerli otomobil, Kanal İstanbul gibi iki devasa projeyi de hayata geçiyoruz. Türkiye’nin yerli ve milli hamleleri savunma sanayinde de çığır açmış durumda. Gerek yerli otomobilin gerekse Kanal İstanbul projesinin istihdam açısından da ciddi bir katkısı olacak. Bu devasa projelerle 2023’e daha emin adımlarla yürüyeceğiz.” Diye konuştu. 

BALÇOVA’YA KATKILARI YOK

Balçova Belediyesi’nin yerel seçimden bu yana ilçeye kayda değer bir hizmetini görmediğini ifade eden Yıldızhan; “ Yerel seçimlerden bu yana Balçova’ya yönelik ses getiren bir proje, bir yenilik, bir marka yaratımı gördünüz mü? İlçe başkanı olarak ben görmedim. Merkeze bağlı bir ilçe olmak ilçeyi vizyonsuzluğa terk etmek anlamına gelmemeli. Bu ilçeye ulusal hatta uluslararası anlamda ses getirecek bir proje üretemiyorsanız ilçenin gelişimini nasıl sağlayacaksınız? İzmir’in en güzel ilçelerinden biri Balçova. Bu doğal güzelliğe ses getirecek projeler yakışmaz mı? Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının, ilçemize, kentimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Milletimiz hizmetlerin en güzeline layık. Yeni yılın aziz milletimize nice güzel projeler, nice güzel günler yaşatmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum