Başkan Başdaş'tan Kurban Bayram Mesajı

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Başdaş'tan Kurban Bayram Mesajı
11 Ağustos 2019 - 00:46

Başkan Başdaş yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “ 

Kurban Bayramı, Allah’ın bize bir rahmetidir. ‘Kurban İbadetimiz’ Allah’a ve bir birimize daha çok yakınlaşmamız için büyük bir fırsattır. Kişi kurban kesme ibadetiyle dünyaya sadece tüketmeye, kalp kırmaya, can almaya ve nihayet ölüp gitmeye gelmediğini anlamalı ve Allah’ın rızasını kazanmak için çalışmalı. 

Buradan hareketle Allah’ın rızasını kazanmak için,  AK Parti teşkilatları olarak milletimize hizmet etme imkanı bulduğumuz için ne kadar Allah’a şükür etsek az. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti olarak ülkemizin kalkınması, milletimizin huzuru, toplumun birlik ve beraberlik içinde yaşaması, dayanışma kültürünün pekişmesi gibi kavramları önemsiyor ve insanı temel alan her fikri ve projeyi hayata geçiyoruz. Bu birlik ve dirlik partimizin bayramlaşma programlarına da yansıyor, AK Parti ailesi olarak orada bile boş durmuyor milletimizin faydasına olan fikirlerimizi deklare ve istişare etmeye gayret ediyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutlar, birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum