Başkan Yıldızhan'dan Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yıldızhan'dan Kurban Bayramı Mesajı
11 Ağustos 2019 - 00:12 - Güncelleme: 12 Ağustos 2019 - 02:44

Başkan Yıldızhan yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “ 

Bayramlar dini ve toplumsal değerlerin yoğun olarak hissedildiği sevginin, muhabbetin, birlik ve beraberliğin, barışın, huzurun, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Kırgınlıklar ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevinci içerisindeyiz.

AK Parti olarak ülkeye yapmış olduğumuz devasa hizmetlerle ve insanı temel alan büyük projelerle milli birlik ruhunu perçinledik. Milletimizin huzurunu önceleyen atılımlarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde devam edecek. Bizler de bu davanın neferleri olarak durmak nedir bilmeksizin milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.

Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ, İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, İzmir milletvekillerimiz ve değerli teşkilatımız ile ev sahipliğini yaptığımız Balçova Kaya Termal Otel’de bayramlaşma programımızda bir araya geldik. AK Parti teşkilatlarını dünyadaki tüm siyasi partilerden ayıran en büyük özellik; dava şuuru ve kardeşlik hukukunu içinde barındırmasıdır. Bu güzel ailenin bir ferdi olmakla ne kadar gurur duysak az kalır. 

Bu duygu ve düşüncelerle idrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini, milletimizin ve tüm İslam âleminin yakınlaşmasına vesile olmasını, insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum