AK Partili Erkan Çoban '35 Menemen 35 Proje' ile yola çıktı

AK Parti Menemen Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Çoban “35 Menemen 35 Proje” sloganıyla yola çıktı.

AK Partili Erkan Çoban '35 Menemen 35 Proje' ile yola çıktı
30 Kasım 2018 - 23:53

Aynı zamanda Menemen Ticaret Odası Başkan Vekili olan Çoban, aday gösterilip seçildiği takdirde Menemen’e büyük projelerle hizmet edeceğini ifade etti. 

Menemen’in yatırım yapılabilir ve stratejik bir ilçe olduğunun altını çizen Çoban; “ Menemen gerek tarihsel gerekse ekonomik anlamda ülkemizin gözbebeği olan bir ilçemiz. Aday adaylığı kararımdaki en büyük etken yaşadığım ve yıllarca esnaf olarak hizmet verdiğim ilçeme daha büyük hizmetler kazandırmak. Bu minvalde “35 Menemen 35 Proje” isimli bir yol haritası hazırladım. Önümüzdeki süreçte açıklayacağım bu projelerin her biri Menemen ilçemizi sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda hak ettiği konuma ulaştıracak devasa projeler. Bizim bir tek sevdamız var. O da yaşadığımız ilçeye büyük projeler kazandırmak ve makus talihini değiştirmek.” Dedi. 

MENEMEN’İ AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ

AK Parti Belediyeciliğinin hizmetin en büyük teminatı olduğunu söyleyen Çoban; “ Türkiye’de belediyecilik demek AK Parti demektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden ilham alarak başlayan bu süreç, AK Partili bir çok belediye başkanımızın yerel yönetimler alanında devasa projelere imza atmasıyla devam ediyor. Bizim de en büyük referansımız budur. AK Parti belediyeciliği şehircilik anlamında başlı başına bir klavuzdur. Bu referansla  Menemen’i AK Belediyecilikle tanıştıracağız. ‘’ diye konuştu.

KLASİK İŞLERİ ZATEN YAPARIZ, BİZİM DERDİMİZ MARKA OLUŞTURMAK

Menemen’in geleceği için gece gündüz demeden çalışacağını ifade eden Çoban; ‘’ İlçemizde hiç kimseyi ötekileştirmeden, ilçemizin müşterek geleceğini inşa edecek, gönül belediyeciliğiyle  tüm hanelere ulaşacağız. İlçemizin marka değerini arttıracak, sağlıktan, ulaşıma, tarımdan, sanayiye ilçemizi bir çok alanda cazibe merkezi haline getireceğiz. Belediyeciliğin asli unsurları zaten yapılması gereken faaliyetleri kapsıyor. Klasik belediye başkanları ve adayları gibi asli unsurları yapacağız demiyorum. Zira onlar zaten yapılması gereken işler ve evelallah hepsini en güzel şekilde yaparız. Bizim derdimiz Menemen’in gelecek 50 yılını kapsayacak projelere de imza atmak. Yerel yönetimlerin en önemli unsuru ilçede marka değeri yüksek ürünler üretmekten ve bunu tüm dünyaya pazarlamaktan geçiyor. Menemen’in adını ulusal ve uluslararası arenada duyuracak çalışmalara imza atacağız. ‘’ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum