Kemalpaşa'da Küçükmorkoç 'ben de varım' dedi

31 Mart Yerel Seçim hazırlıkları süratle devam ederken Kemalpaşa’da sosyal yaşamın güçlü figürü ve ilçenin sevilen isimlerinden Özer Küçükmorkoç ‘bende varım’ dedi

Kemalpaşa'da Küçükmorkoç 'ben de varım' dedi
06 Aralık 2018 - 02:42

Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu yaparken 31 Yerel seçimlerinin önemine vurgu yapan Küçükmorkoç ‘’Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ında belirttiği gibi bu seçimler ülkemizin bekası ve milletimizin selameti için çok önem arzetmektedir. Bundan ötürü partimize gönül vermiş herkesin taşın altına elini koyması gereklidir.’’ sözleriyle neden meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.

Durmak yok, Yola devam

Sözlerine AK Belediyeciliğin Kemalpaşa’nın yarınlarını tasarladığını belirterek devam eden Küçükmorkoç ‘’Kemalpaşa’mıza ve bütün hemşerilerimize hizmet etmek ve ilçemizin mutlu yarınlarını tasarlayan AK kadronun bir parçası olmak benim için büyük onur ve gurur olacaktır. Bu duygu içerisinde Kemalpaşa Belediyesi Meclis üyeliği Aday Adaylık dosyamı, üyesi olmaktan şeref duyduğum AK Partimizin kıymetli İlçe Başkanı Sayın Mehmet Ali Demirtaş’a teslim ettim. Çıktığımız bu kutsal yolda, şahsıma güvenip destek olan, dualarıyla güç veren başta ailem olmak üzere, hemşerilerime, sevenlerime, en kalbi duygularımla teşekkür edİyorum. Dualarınız ve desteklerinizle ‘halka hizmet,hakka hizmettir’ düsturuyla Kemalpaşa’mız için gece-gündüz durmak yok yola devam’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum