AK Parti Balçova İlçe Başkanı Yıldızhan: Gençlere yatırım, geleceğe yatırımdır

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda "Yaşasın yedi düvele meydan okuyan, gelişen, güçlü Türkiye" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Yıldızhan: Gençlere yatırım, geleceğe yatırımdır
18 Mayıs 2020 - 20:00 - Güncelleme: 18 Mayıs 2020 - 22:15

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda "Yaşasın yedi düvele meydan okuyan, gelişen, güçlü Türkiye" ifadelerine yer verdi.

 “19 MAYIS YENİDEN DİRİLİŞİN SİMGESİDİR”

Yayınladığı kutlama mesajında gençlere seslenen AK Partili Yıldızhan; "19 Mayıs, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Milli Mücadelemizi fiili olarak başlattığı gündür. Vatanımızı işgal eden emperyalist işgalcileri topraklarımızdan atmak için milli iradeyi arkasına alarak birlik ve beraberlik ruhuyla yeniden dirilişin simgesidir. ‘’ dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle gençlere çağrıda bulunan Başkan Yıldızhan sözlerine şöyle devam etti;

"Semalarında ezanların çınladığı, ufuklarında al bayrağın dalgalandığı özgür, bağımsız ve güçlü bir ülke olarak Milli Mücadelemizin 101. yılında yüz akımızla hep birlikte geleceğe koşalım. Ülkemiz, geleceğe umutla bakan, gençlerine yatırım yapan, ürettiği yerli savunma sanayi araçlarıyla kimseye boyun eğmeyen, AR-GE çalışmalarını önceleyen bir ülkedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın nice yatırımlar yaptığı gençlerimiz artık dünyaya meydan okuyor. İHA’lar, SİHA’lar göklerde gençlerimizin üstün başarısı sonucunda destan yazıyor. Gençlerimize güvenimiz sonsuzdur. 15 Temmuz’da bunu meydanlarda en somut haliyle gördük. Milletin üzerinden jetler uçuranları gençlerimizin imanlı duruşu sayesinde yerle yeksan ettik. Bu vesileyle Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anıyor, başta siz gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum