AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Demir: 'Gençlerimize olan güven ve inancımız tamdır'

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Demir: 'Gençlerimize olan güven ve inancımız tamdır'
18 Mayıs 2020 - 20:59 - Güncelleme: 18 Mayıs 2020 - 21:32

Mesajında 19 Mayıs’ın millet olarak varlığımızı güçlendiren, umutları canlandıran, kaderimizi değiştiren, yolumuzu aydınlatan tarihi bir gün olduğunu belirten Başkan Demir şu ifadelere yer verdi:

“GENÇLERİMİZİN ÜZERİNİZE DÜŞEN EN BÜYÜK VAZİFE BU KUTSAL VATANI MUHAFAZA ETMEKTİR”

"Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı günün yıldönümünde, bir 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı daha karşılamanın mutluluğu, gururu ve coşkusu içindeyiz. 19 Mayıs 1919 tarihi, milletine güvenen ve inanan bir kahramanın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş savaşını başlatmak üzere Samsun’dan başlayarak Anadolu’ya ayak bastığı ve millet olarak varlığımızı güçlendiren, umutları canlandıran tarihi bir gündür.

Bu tarihin gençlere armağan edilmesi Türk gençliğine olan güveni ve inancı göstermektedir. Bu anlamda gençlerimizin üzerinize düşen en büyük vazife bu kutsal vatanı muhafaza etmek, daha ileriye götürmek, vatanımızı tüm zenginlikleri ile milli ve manevi değerlerini koruyarak gelecek nesillere teslim etmektir.

AK Parti hükümeti olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana gençlerimize devasa yatırımlar yapıyor, onların bir çok alanda kendilerini geliştirmeleri için yoğun bir şekilde imkanlar sağlıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençlere günümüzde en çok desteği veren lider konumundadır. Gençlerimizin dinamizmi bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Gençlerimiz gerek 15 Temmuz İşgal Girişiminde darbecilere verdikleri ders ile gerekse teröre vurulan her darbe ile göğsümüzü kabartıyor. Yine yerli ve milli teknolojik hamlelerin gerek mutfağında gerekse en ön safında gençlerimiz yer alıyor. Onlarla gurur duyuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın kurtuluş mücadelemizin tarihsel simgelerinden olan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum