Başkan Yüksel'den Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yüksel'den Zafer Bayramı Mesajı
29 Ağustos 2020 - 15:08 - Güncelleme: 29 Ağustos 2020 - 15:21
Başkan Yüksel yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: ‘’ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği büyük taarruz neticesinde işgal altındaki vatan topraklarımız düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşımız hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda Cumhuriyetimizin de müjdecisidir. Kazanılan bu büyük zafer ile topraklarımızdaki işgal sonlandırılarak, Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır.

30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış şanlı bir zaferdir.

Türk Milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. 

Bugün de ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditler mevcuttur. Bu tehditlere karşı Aziz Milletimiz ve ordumuz, gerek yurt içinde ve gerekse sınırlarımızın ötesinde dünya tarihinde eşi görülmeyen bir vatanseverlikle neleri başarabileceğini göstermeye devam etmektedir. 

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum