Başkan Karaman'dan Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hasan Ali Karaman, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Karaman'dan Zafer Bayramı Mesajı
29 Ağustos 2020 - 13:38 - Güncelleme: 29 Ağustos 2020 - 16:41
AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hasan Ali Karaman, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
Başkan Karaman yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: ‘’  Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan ve her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu Kurtuluş Savaşımız, aziz milletimizin yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle bir bütün olarak hareket etmesi ve tüm imkansızlıklara ve zor şartlara rağmen aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun gösterdiği büyük cesaret ve fedakarlıklar sayesinde 30 Ağustos 1922'de büyük zaferle sonuçlanmıştır.

Aziz Milletimizin bağımsızlık uğruna yedi düvele karşı verdiği mücadeleyle hürriyet ve istiklale olan inancını bütün dünyaya haykırdığı, milli ruhunu ve onurunu yücelttiği büyük zaferin 98. yıl dönümünü milletçe omuz omuza kutlamanın onurunu yaşıyoruz.
Cephanesi elinden alınan, orduları dağıtılan ve tarihin karanlığına gömülmek istenen bir milletin, yokluk ve yoksullukla imtihanında dahi vatan, bayrak, hürriyet ve namus uğrunda gösterdiği asil direniş unutulmadı ve asla unutulmayacaktır.

Zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti de Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın ışık saçan ülkelerinden biri haline gelmiştir. Günümüzde bu yükselişi baltalamaya çalışan şer odaklarına, milletimiz 15 temmuz Destanı’yla da gerekli cevabı vermiş, birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Zafer’in yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadığımız bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran, saygı ve rahmetle anıyorum. ‘’

YORUMLAR

  • 0 Yorum