Başkan Yıldızhan'dan Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yıldızhan'dan Zafer Bayramı Mesajı
29 Ağustos 2020 - 16:12 - Güncelleme: 29 Ağustos 2020 - 16:35
Başkan Yıldızhan yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: ‘’  Aziz milletimizin yokluklara rağmen inançla toprağını nasıl müdafaa ettiğinin kanıtı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin elde ettiği en önemli zaferlerden birisidir. 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında, büyük Türk milletinin azmi ve inancıyla zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, milletimizin varlığına ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne göz dikenlere en ağır darbenin vurulduğu gündür.

Bugün de ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hâkim olması için milletçe birbirimize kenetleniyor; istiklalimizi, ülkemizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz.
 
Bugün bizlere düşen, çok zor şartlar altında, büyük fedakarlıkla kazanılan Kurtuluş Savaşı ve bu destansı mücadele ardından kurulan Cumhuriyeti, birlik, beraberliğimizi koruyarak güven ve istikrar ortamı içerisinde gelecek nesillere aktarmaktır. Yakın tarihte yaşadığımız 15 Temmuz Destanı da milletimizin aynı azim ve şuurla vatanını canı pahasına savunduğunun en somut örneğidir.
 
Büyük Zafer’in 98. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadığımız bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, vatanın bütünlüğü ve Milletimizin  bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.’’

YORUMLAR

  • 0 Yorum