Başkan Yıldızhan'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yıldızhan'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
28 Ekim 2020 - 13:52
Başkan Yıldızhan yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
‘’29 Ekim Türk milletinin istiklal mücadelesinin cumhuriyetle taçlandığı ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun dünyaya ilan edildiği bir tarihtir. Cumhuriyet; Çanakkale Destanı, Sakarya Meydan Muharebesi ve yurdun dört bir yanında verilen Kurtuluş mücadelemiz sonucu ebediyete kadar sürecek bir kazanımdır. Cumhuriyet; işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok olmak üzereyken Yüce Milletimizin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden filizlenmesinin, 1000 yıllık çınarın tekrar canlanmasının başlangıcı olmuştur.
Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmanın sevincini yaşıyoruz.
97 yıldır egemenliğine, milli ve manevi değerlerine, kardeşliğine kast etmeye yeltenen iç ve dış düşmanlarına karşı bir ve beraber olarak geçit vermeyen Milletimiz; tarihimiz boyunca karşı karşıya kaldığımız en büyük ihanet olan 15 Temmuz gecesindeki hainlere de birbirine kenetlenerek canı pahasına geçit vermemiştir.
Unutmayalım ki birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe devletimizi bölmek ve milletimizin arasına nifak sokmak isteyen güçlerin hain emelleri boşa çıkacak Türkiye Cumhuriyeti hedefleri doğrultusunda büyümeye devam edecektir.
Bu duygularla birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyede tutarak, geleceğe güvenle bakmaya devam edeceğimize yürekten inanıyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu topraklar için canını veren aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor,  milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. ‘’
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum