Başkan Karaman'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hasan Ali Karaman 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Karaman'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
28 Ekim 2020 - 13:50
Başkan Karaman yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

‘’Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyerek Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran kahraman milletimiz, aynı zamanda dünyanın tüm mağdur, mazlum, soydaş ve kardeş topluluklarının da ilham kaynağı olmuştur.
Tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan cumhuriyetimizin ilanı, insanımızın ufkunu genişletmiş, fikri hür, vicdanı hür nesillerin yetişmesini sağlamıştır.
Cumhuriyetten aldığımız feyiz ve güçle devletimiz, uluslararası camiada saygın bir yere sahip olmuş, Anadolu'nun her köşesindeki vatandaşına eşit mesafede duran bir yapıya ulaşmıştır.
Geçmişte Kurtuluş Savaşında destan yazan milletimiz yakın tarihte 15 Temmuz İşgal Girişimine de dur demiştir. Bizi güçlü kılan en temel bileşen iman gücümüz, birlik ve beraberliğimizdir.
Bugün geldiğimiz noktada, her alanda daha da gelişmiş müreffeh bir Türkiye’ye ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Milletimizin her ferdi, özellikle çocuklarımız, gençlerimiz; Cumhuriyetini ve millî egemenliğini yorulmadan her zaman koruyacak ve sahip olduğu milli ve manevi değerlere bağlılığını devam ettirecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.’’
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum