Başkan Demir'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Demir'den Cumhuriyet Bayramı mesajı
28 Ekim 2020 - 12:58 - Güncelleme: 28 Ekim 2020 - 13:49
Başkan Demir yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

‘’Cumhuriyet sadece bir yönetim biçimi değil bir yaşam tarzıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyet seviyesine ulaşmanın bir yolu olarak benimsediğimiz Cumhuriyet sayesinde ülkemizin gelişimi diğer dünya ülkeleri üzerinde saygınlığı ve gücü açıkça ortadadır. Bugün Orta Doğuda, Doğu Akdeniz’de, Azerbaycan ve dünyanın her yerinde Türk’ün yadsınamaz varlığı bunun en büyük göstergesidir.
Bizi bölmek ve parçalamak isteyen iç ve dış mihraklara karşı adeta kalkan vazifesi gören Cumhuriyet sayesinde ulusal birlik ve beraberliğimiz pekişmiş ve perçinlenmiştir. Kimsenin Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya ve parçalamaya gücü yetmemiştir ve yetmeyecektir.

Şanlı ordumuz ve aziz milletimiz kadın, çocuk, yaşlı demeden 7’den 70’e herkesin elimden ne gelir duygularıyla yapmış olduğu bu mücadeleler tarihte emsali olmayan kahramanlık destanlarıyla doludur. İnşallah bizlerde ecdadımızın miras bıraktığı tüm bu zaferleri 15 Temmuz’da olduğu gibi korumaya ve sırtlamaya devam edeceğiz.
Tarihinden ders alan, milli ve manevi değerlerle yetişen gençlerimizin inancı ve çalışkanlığıyla ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacağına inancımız sonsuzdur.
Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha saygıyla anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum.’’
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum