Başkan Başdaş'tan Kurban Bayram Mesajı

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Başdaş'tan Kurban Bayram Mesajı
30 Temmuz 2020 - 22:04
Mesajında, Yüce milletimizin özünde var olan birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının daha da pekiştiği, sevgi ve saygı atmosferinin hakim olduğu, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma hasletlerinin en güçlü şekilde yaşatıldığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başdaş, şunları kaydetti:

“Dini bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi ortamları iyi değerlendirmeli; düşmanlıkların unutulması, dostlukların pekişmesi, yoksul ve düşkün olanların hatırlanması ve muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması bakımından önemli bir fırsat olarak görülmelidir.

Bu yıl bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle bayramı, virüsün yayılmasına karşı verdiğimiz mücadelenin sekteye uğramaması için temizlik, maske ve mesafe kurallarına azami ölçüde uyarak geçirmemiz hayati önem taşımaktadır.

Kontrollü sosyal hayata gün geçtikçe daha da alıştığımız bu günlerde koronavirüs salgınıyla mücadelenin özü hiç kuşkusuz tedbirdir. Henüz aşısı ve tam anlamıyla tedavi edecek ilacı bulunamayan bu hastalıktan korunmanın en etkin yollarından biri de kalabalık ortamlardan uzak durmaktır. Siz değerli Konaklı hemşehrilerimden özellikle bu konuda hassasiyet göstermenizi bekliyor ve hiçbir vatandaşımızın bayram sevincinin hüzne dönüşmemesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramımızın, Ülkemize, milletimize huzur getirmesini temenni ediyor, ülkesi ve vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, hizmet etmekten onur ve mutluluk duyduğum siz değerli Konaklı hemşerilerimin ve tüm halkımızın Kurban Bayramını içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum