Başkan Özcan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özcan'dan Kurban Bayramı Mesajı
30 Temmuz 2020 - 21:05
Bayramın birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olması temennisinde bulunan Özcan, mesajında şunları kaydetti:

“Bayramlarımız saygı ve sevginin, vefanın, sadakatin ve fedakârlığın simgesi olarak milletimizin benliğine işlemiş özel günlerdir. Kurban Bayramı ise kardeşlik bilincimizi diri tutma ve aramızdaki dayanışmayı pekiştirme vesilesi olarak gördüğümüz, aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir.


İnsanlık olarak zor günler geçirdiğimiz ve halen etkilerini yakından hissettiğimiz salgın döneminin ardından yaşayacağımız bayram, bizlere hayatın anlamını bir kez daha düşünme fırsatı sunacaktır. Yaşanılan zor ve sıkıntılı günlerin üstesinden gelebilmek için birlik olmaya ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır.

Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uyarak, bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalıyız.

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği olarak her zaman olduğu gibi Pandemi Sürecinde de vatandaşlarımızın, ülkemizin müşterek geleceğine büyük hizmetler sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. Kurban Bayramı'nda damızlık nitelikli dişi hayvanların kesiminin önlenmesine yönelik kontrol ve önlemler çok sıkı bir şekilde uygulanmalıdır. Damızlık hayvanların kesilmesi ithalatın önünü açacaktır.

Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) tahrip edici etkisinin hem sağlık hem sosyal hem de ekonomik alanlarda hissedilmesine rağmen çiftçilerimizin, yetiştiricilerimizin ve üreticilerimizin yılmadan üretime katkı sağlamaları bizler için sevindirici bir durumdur.


Bizleri asırlardır olduğu gibi bugün de birbirimize sıkıca bağlayan, nice bayramlara kavuşmak dileğiyle, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum