Kemalpaşa'da 6'ıncı Bilgievi açılıyor

Kemalpaşa Belediyesi'nin bilge bir neslin inşası için gerçekleştirdiği eğitim yatırımları ilçenin dört bir yanında devam ediyor.

Kemalpaşa'da 6'ıncı Bilgievi açılıyor
24 Ekim 2018 - 14:11

Kemalpaşa Belediyesi'nin eğitim yatırımları devam ediyor.  Bir yandan eğitim kurumlarını onaran Kemalpaşa Belediyesi, bir yandan da İlçe genelinde Bilgievleri inşa ediyor.  İlçe merkezinde yapılan 15 Temmuz Kültür, Sanat ve Spor Merkezi'nin yanı sıra, eksiden belde ve köy olan yeni mahallelerde de açılan Bilgievleri yerleşim yerlerinin sosyal ve kültürel hayatlarına önemli bir ivme kazandırıyor. Ulucak, Örnekköy  ve Yukarıkızılca mahallelerinde hizmete açılan Bilgievleri'nin yanı sıra, Bağyurdu, Armutlu ve Ören mahallelerinde de yapımına başlanan Bilgievleri'nin kısa bir süre sonra hizmete açılacak.

Bilgievlerinin  çok yönlü olarak tasarlandığını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Bilgievlerinin kentin eğitim, sosyal ve kültür hayatına adeta renk kattığını vurguladı.

Başkan Uğurlu, “İlçemizin dört bir yanında inşa edilen Bilgievleri ile Kemalpaşa'mızın  sosyal ve kültür hayatına da önemli bir ivme kazandırdık.  Eğitim ve kültür yatırımı Bilgievleri; ilçemizin sosyal hayatına adeta renk katıyor. İlçe genelinde inşa edilen Bilgievlerinde çocuklarımız ve gençlerimiz için derslik, bilişim sınıfı, çok amaçlı salon, atölyeler ve birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. Bilgi Evleri’nde ayrıca meslek edindirmeye yönelik kurslar da bulunuyor” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum