Sürekli ve Özkan'dan Mutlu'ya Ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, il yönetim kurulu üyesi ve İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanvekili Erkan Özkan ile birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu'yu ziyaret etti.

Sürekli ve Özkan'dan Mutlu'ya Ziyaret
20 Şubat 2020 - 12:39

AK Parti İzmir’de yeni stratejilerle farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Toplumun her kesimine dokunabilmek, sorunları ve istekleri birebir muhataplarından öğrenerek etkili ve kalıcı iletişim köprüsü kurmak hedefleniyor. Bu amaçla AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli başkanlığındaki il yönetimi bünyesinde 8 komisyon kuruldu. Bunlardan biri de Esnaf Komisyonu.

AK Parti İzmir Esnaf Komisyonu’nun başkanlığına İl Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Özkan getirildi. Aynı zamanda İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanvekili olan Özkan, AK Parti ile esnaf arasında köprü vazifesi görüyor, İzmirli küçük ve orta ölçekli işletmelerle iletişimi daha da güçlendirmek için çaba harcıyor. Bu kapsamda İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin de katıldığı ziyaretler gerçekleştiriliyor, esnafın sorunları ve istekleri yerinde dinleniyor.

AK Parti İzmir Esnaf Komisyonu, ilk ziyaretini İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum