İYİ Partili 150 kişi AK Parti'ye geçti

AK Parti’nin Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) yaptığı itirazlar sonrasında Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde seçimlerin 2 Haziran’da yapılacağı kararının alınmasının ardından aralarında İYİ Parti kurucusu eski İlçe Başkanı’nın da bulunduğu 150 kişi İYİ Parti üyeliğinden istifa edip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için AK Parti’ye geçiş yaptı.

İYİ Partili 150 kişi AK Parti'ye geçti
11 Mayıs 2019 - 11:25

İYİ Parti Kurucusu eski İlçe Başkanı Lütfi Pekince, partideki ihanetleri, oluşumları göz önüne alarak İYİ Parti’den ayrılmak ihtiyacı duyduklarını belirterek, “Ülkemizin şuan ki durumunu göz önüne alaraktan ilçemizde, ilimizde şehitlerimizin olmasından dolayı 10-15 gün önce bir şehidimiz, dün bir şehidimiz bunları göz önüne alarak Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için AK Parti’ye geçmiş olduk.” dedi. 

“Şehitlerimizi göz önüne alaraktan AK Parti’ye geçtik” 

1,5 seneye yakın İYİ Parti ilçe başkanlığı yaptığını kaydeden Pekince, “Partiyi belirli bir seviyeye getirdim. Partideki ihanetleri, oluşumları göz önüne alaraktan İYİ Parti’den ayrılmak ihtiyacı duydum. Ülkemizin şuan ki durumunu göz önüne alaraktan ilçemizde, ilimizde şehitlerimizin olmasından dolayı 10-15 gün önce bir şehidimiz, dün bir şehidimiz bunları göz önüne alaraktan Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için AK Parti’ye geçmiş olduk. Burada hizmetimizi devam ettireceğiz.” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum