Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert eleştiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ana muhalefet partisini eleştirerek, muhalefet konumunda bulunanların bir kısmının statükoya gardiyanlık yaptıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert eleştiri
12 Ocak 2017 - 16:48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 34. Muhtarlar Toplantısı’nda Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Antalya, Aydın, Denizli, Kocaeli, Kütahya, Muğla, Nevşehir, Rize, Sakarya, Sinop ve Tokat’tan gelen muhtarlarla bir araya geldi.

Erdoğan, ana muhalefet partisini eleştirerek, tartışmaların hep kendi ismi üzerinden götürülmesine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Esasen normal şartlarda iktidarı elinde bulunduranlar mevcudu muhafaza etmeye, muhalefet de değiştirmeye çalışır. Bizde çok uzun süredir işler tersine dönmüş durumdadır. İktidarda olanlar değişim için, reform yapmak için mücadele ederken, muhalefet konumunda bulunanların bir kısmı statükoya gardiyanlık yapıyor” dedi.

Döviz artışına da dikkat çeken Erdoğan, 15 Temmuz sonrasında yaşanan döviz artışına karşı gösterilen tavrın bugün de gösterilmesini istedi. Erdoğan iş adamlarını da uyararak, “Eğer bugün bu riski almazsanız yarın riske atacak hiçbir şeyiniz kalmayabilir” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum