Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İstanbul'a gerçek hizmet anlamında çağ atlattık'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ray Kaynak Töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İstanbul'a gerçek hizmet anlamında çağ atlattık'
18 Ocak 2020 - 17:25

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

- "Ulaşım Gayrettepe'den 35 dakikada sağlanacak. Hasdal'a kadar olan bölüm yıl sonunda açılacak. İhsaniye istasyonu da ilk hizmete girecek kısımda yer alıyor. İstanbul'da ulaşım hizmetlerine çağ atlattık"

- "İstanbul'a gerçek hizmet anlamında çağ atlattık. Onların hayalleri bile ulaşamaz bizim ulaştığımız yerlere. İsteseler de istemeseler de biz millete hizmete devam edeceğiz"

- "Marmaray ve Avrasya'dan sonra boğazın altından geçecek olan 'Büyük İstanbul Tüneli'nin etüt çalışmalarını tamamladık."

- "Şayet bir şehrimizin hizmete ihtiyacı varsa biz orada oy oranına bakmayız. İstanbul'un projeleri bu kentin mahalli yönetimine bırakılamayacak kadar önemlidir."

- "Belediyeler görevlerini yerine getirmiyor diye halkımızın mağduriyetine göz yumacak değiliz. Amacımız kimseyi rencide etmek değil, halka hizmet eden herkese destek vermekle görevli olduğumuzu biliyoruz."

- "(Kanal İstanbul) Bu projeye millet destek verdi. Bu tartışma icraat yapanlarla onu engellemek isteyenler arasındadır. Kalkmışlar hala Montrö diyorlar. Hayata geçirmeye çalıştığımız hayırlı projelerin önünün kesilmesine izin vermeyeceğiz."

- "Muhalefet Libya'da ne işimiz olduğunu soruyor. Biz tüm dünyayı hayran bırakan bir denklem kurduk bunu anlamıyorlar."

- "Türkiye, güney sınırlarını ve oralarda yaşayan kardeşlerimizin huzurunu tamamen sağlayana kadar Suriye'de olmaya hatta daha da ilerlemeye devam edecektir."

- "Libya'da meşru yönetim hakimiyeti tamamen sağlayana kadar Türkiye orada olmaya devam edecektir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum