Çiftçioğlu: Cemil Tugay bu soruları cevaplayabilecek mi?

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'a sert sorular yöneltti.

Çiftçioğlu: Cemil Tugay bu soruları cevaplayabilecek mi?
22 Mart 2019 - 16:35 - Güncelleme: 22 Mart 2019 - 21:17

Cemil Tugay'ın kaçak güreştiğini ifade eden Çiftçioğlu, Karşıyaka'ya Tugay'ın beş yılda sırasıyla hangi projeleri yapacağını şuan hiç kimsenin bilmediğini, nasıl olsa seçilirim, proje açıklayarak kendimi zora sokmayayım mantığı ile seçim kampanyası yürüttüğünü belirtti. 

Karşıyakalılar'ın artık buna "dur" diyeceğini belirten Çiftçioğlu, CHP Adayının kayıtsızlığına sandıkta cevabın verileceğine inandığını ifade etti. 

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayımız  Ayda Maç'ın Karşıyaka’ya yönelik  projelerini  lansman toplantısı ile açıkladığını, nokta nokta tüm detaylarıyla nereye ne yapılacağını anlattığını belirten  Çiftçioğlu, CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'a şu soruları yöneltti: 

“Karşıyaka Belediyesi'nin  mal varlıkları üzerinde halen daha dört farklı firma tarafından haciz işlemleri devam ediyor. Bu süreç ile alakalı eylem planınız nedir? Yoksa görevi devredecek belediye başkanı gibi kaynaklarınızı belediye gayrimenkullerini satarak mı oluşturmayı planlıyorsunuz?

Belediye bütçesinin büyük bir bölümü personel maaşlarına gitmektedir. Mevcut çalışan belediye personellerinden işten çıkarılacak kişiler olacak mıdır?

"Uçuk fikirlere sahip olan benim, Karşıyakalılar değil" diyerek, Karşıyakalıyı hor görüp hamaset yapan  Cemil Tugay'ın uçuk projeleri nelerdir? Bu projeler hangi noktalara planlanıp hayata geçeceği  dilimler ne zamandır?

CHP'nin Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi ile alakalı yapılan eleştirilere  Cemil Tugay'ın tavrı nedir? Hepsinin kefili Cemil Tugay mıdır? Hepsine yol arkadaşım diyebiliyor mu?”

YORUMLAR

  • 0 Yorum