Bilal Doğan: Kaderimize terk edilmiş durumdayız

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan ilçe genelinde en küçük yağmura çamur deryasına dönen yollara dikkat çekerek, vatandaşların yerel yönetim tarafından en temel sorunlarıyla bile baş başa bırakıldığını öne sürdü.

Bilal Doğan: Kaderimize terk edilmiş durumdayız
23 Ocak 2019 - 13:16

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve Karabağlar eski Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ile birlikte Eskiizmir esnaflarını ziyaret etti. Bölge esnafının ve vatandaşların isteklerini dinleyen Doğan,  bölge sorunlarını da yerinde tespit etti. Karabağlar'ın bir çok yerinde olduğu gibi Eskiizmir'de de yolların köstebek yuvasına döndüğünü ve vatandaşın çamur deryalarına mahkum edildiğini aktaran Doğan, "Sadece arabaların geçtiği yollar değil kaldırımlar bile çamur içinde. Karabağlar sokaklarında rahat yürüyebilmek veya arabayla gezmek hepimiz için işkenceye dönmüş durumda. Yolların bu derece kötü olması hem vatandaşlarımız açısından tehlikeli hem de araç sahiplerini maddi yönden zarara uğratmaktadır" dedi.

KADERİMİZE TERK EDİLMİŞ DURUMDAYIZ

En küçük yağmurda ilçenin büyük bölümünün kullanamaz hale geldiğini belirten Doğan, kaldırımlar ve sokaklarda yapılan çalışmaların ise çözüm üretmekten çok, göstermelik olduğunu açıkladı. Yarım yamalak yapılan çalışmaların sorunları daha da büyüttüğüne dikkat çeken Doğan, "Yollar da sürekli çalışmalar yapılıp tam anlamıyla düzeltilmediği için yağmurlu günlerde her bölge çamur içinde kalıyor. Bu durumdan esnaf kardeşlerimiz de olumsuz etkileniyor ve şikayetlerini bize iletiyorlar. En büyük sıkıntıları ise sıkıntılarını anlatacak bir muhatap bulamamaları. Karabağlarlılar olarak hepimiz adeta kaderimize terk edilmiş durumdayız. Caddelerin, yolların bu halini belediye yetkililerinden kimse görmüyor mu? Neden hiç kimse vatandaşların sorunlarını çözmek için çaba sar etmiyor?" diye sordu.

EŞİT VE HIZLI HİZMET VURGUSU

Göreve geldiklerinde ilçenin her noktasına hizmet götüreceklerini dile getiren Doğan" Sadece belli noktalara değil tüm Karabağlar'a eşit hizmet vereceğiz. Bize oy verdiler ya da vermediler diye kimseyi ayırmayacağız. Kuracağımız birimlerimizle şikayetlerini en hızlı şekilde çözüme kavuşturacağız." diyerek sözlerini bitirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum