Başkan Yıldızhan: Vatandaşlarımız müsterih olsun, biz onların emrindeyiz

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan, İçişleri Bakanlığı tarafından alınan iki günlük sokağa çıkma yasağı kararının daha sağlıklı bir gelecek için atılmış adım olduğunu ifade etti.

Başkan Yıldızhan: Vatandaşlarımız müsterih olsun, biz onların emrindeyiz
11 Nisan 2020 - 18:18 - Güncelleme: 11 Nisan 2020 - 18:22

Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını ve her vatandaşa hizmet noktasında çok hassas davranıldığının altını çizen Yıldızhan; ‘’ Türkiye artık eski Türkiye değil. Dünyanın başına gelen en büyük küresel salgında bile sözde dünyayı yöneten ülkelere tıbbi destek verebilen bir ülkeyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ne kadar gurur duysak az. Onun vizyonuyla dünyada ses getiren hamleler yapabiliyoruz. Düne kadar şehir hastanelerine karşı gelen düşüncesi kıt olan vatandaşlar bu küresel pandemiden sonra ne düşünüyor acaba? Yetmedi mi bu milletin geleceğinin önüne set çekmek? Yetmedi mi bilip bilmeden, araştırmadan kuru kuruya muhalefet etmek? Yetmedi mi beyin fonksiyonlarını yitirmiş şekilde ülkenin geleceğine kastetmek? ‘’ dedi.

AK PARTİ İLE HİZMETE KALİTE GELDİ

AK Parti’nin kuruluşuyla beraber millete verilen hizmete de kalite geldiğini ifade eden Yıldızhan; ‘’ Ekmeği karneyle satan zihniyetten ekmeği eve götüren bilince ulaştık. Muasır medeniyetler seviyesi ancak bu bilinçle yakalanabilirdi. İki günlük sokağa çıkma yasağı uygulanıyor, milletimizin bir kısmı eski Türkiye refleksi ile hareket edebilir ama sonradan da anlaşıldığı gibi devletimiz milletimizin kapısına ekmek götürüyor. Yaşlısını, engellisini başının tacı yapıyor. Temel ihtiyaçları için unlu mamülleri, su ve tüp bayilerini, sağlık kuruluşlarını, eczaneleri, kısmi olarak petrol ofislerini hizmet etmeye devam halde bırakıyor. Bir yandan işletmeler personelleri aracılığıyla evlere hizmet ederken diğer yandan Vefa Sosyal Destek Grubu olarak devletimiz milletimizin temel ihtiyaçlarını evine götürüyor. 112, 155 ve 156 telefon numaralarını arayarak vatandaşlarımız temel ihtiyaçlarını giderebilmektedir. Vatandaşlarımızdan ricam evde de sosyal izolasyona uyarak bu süreci atlatmaları… Onlar her konuda müsterih olsunlar bizler her daim emirlerindeyiz ‘’ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum