Başkan Yıldızhan: Hayat eve sığar! Bu günleri hep birlikte aşacağız

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için AK Parti olarak ilk andan itibaren harekete geçtiklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı "Biz bize yeteriz Türkiyem" isimli yardım kampanyasına da değinen Yıldızhan; ‘’ birliğimiz ve dayanışmamız herkese örnek oldu, bu günleri hep birlikte aşacağız’’ dedi.

Başkan Yıldızhan: Hayat eve sığar! Bu günleri hep birlikte aşacağız
02 Nisan 2020 - 20:30

Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin tüm dünyaya örnek olduğunu ifade eden Yıldızhan; ‘’Koronavirüs illetini tüm insanlık olarak yaşıyoruz. Bugün tüm dünya ülkelerinin çaresiz kaldığı bir yerde ülke olarak sergilediğimiz tavır ve aldığımız önlemler takdire şayan. Sözde medeniyet beşiği denen ülkelerin yaşlılarını ölüme terk ettiği yerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde bir insanlık örneğini tüm dünyaya gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı  "Biz bize yeteriz Türkiyem" isimli yardım kampanyasına olan teveccüh milletimizin zor günlerde nasıl kenetlendiğinin de göstergesi oldu. Birliğimiz, beraberliğimiz, vatandaşlarımızın sağduyusu sayesinde bu zor günleri de Allah’ın izniyle atlatacağız.  Bizler de AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı olarak, İl Başkanımızın talimatları yönünde çalışmalarımıza sosyal mesafeyi de katarak devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan gerek Sağlık Bakanlığımız gerekse ilgili bakanlıkların uyarılarını dikkate almalarını bu süreçte özellikle rica ediyoruz. Evde kalarak sağlık çalışanlarımızın hummalı çalışmalarını da boşa çıkarmamış olacağız. ‘’ dedi.

LAFLA İCRAAT OLMAZ!

Türkiye’de her şeye muhalefet olmayı milli spor sayan bir anlayış ile karşı karşıya olduklarını belirten Yıldızhan; ‘’ Tüm insanlığın büyük bir salgınla pençeleştiği bu günlerde, Devletimiz ve hükümetimiz ile ne kadar gurur duysak az. Dünyaya yön veren bir çok ülkenin teker teker döküldüğü bir ortamda bizler sağlık altyapımız, personel, ilaç, malzeme ve yoğun bakım yatağı açısından diğer ülkelerden çok daha ilerideyiz. Birlik ve dayanışmamız da her şeye körü körüne muhalefet eden anlayış haricinde tam. Onlar millete hizmet etmek yerine laf üretmeyi, ülkeye değer katmak yerine zaman kaybettirmeyi ilke edinmiş olsa da AK Parti olarak biz milletimizin her daim hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Zaten bir kitle var ki; hizmet değil, kaos üretmek istiyor. Onlara da hiçbir zaman o fırsatı verip milli birlik ve beraberliğimize zeval getirmelerine fırsat vermeyeceğiz. ‘’ dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum