Başkan Girbiyanoğlu'ndan şehit annelerine anlamlı ziyaret!

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Anneler Günü dolayısıyla vatan için canını feda eden kahraman şehitlerimizin annelerini ziyaret etti.

Başkan Girbiyanoğlu'ndan şehit annelerine anlamlı ziyaret!
09 Mayıs 2020 - 15:15 - Güncelleme: 09 Mayıs 2020 - 16:00

Ziyaretinde Şehit annelerine çiçek armağan eden ve her daim onların emrinde olduğunu ifade eden Girbiyanoğlu; “ Anneler Günü münasebetiyle şehit annelerini ziyaret ettik.  Şehitlerimize, Gazilerimize ve onları hayata getiren, o elleri milyonlarca defa öpülesi annelerimize minnet borcumuz ödenmez, ödenemez. Şehitlerimizin aziz hatırası, ayakları altında Cennet müjdelenen annelerimizin gözlerinde canlandı. Onların varlığı, onların duası vatanımızı, milletimizi ayakta tutan en önemli unsur. “ dedi.

ŞEHİT ANNELERİMİZİN HER DAİM EMRİNDEYİM 

Sadece anneler gününde değil, her daim şehit annelerini ziyaret edeceğini belirten Girbiyanoğlu; “ Buradan çok açık ve net bir şekilde belirtmek isterim. Şehit annelerimizin evlatları olarak her daim emirlerindeyim. Zaman kavramının hiçbir önemi yok bizleri de evlatları sayıp günün her saatinde arayıp, emirlerini bildirebilirler. Şehitlerimizin emanetleri, kıymetli annelerimiz bizim başımızın tacıdır. Bu vesileyle vatanımız için, bizlerin huzuru için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Allah annelerimize uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin. “ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum