Başkan Çerçi Muradiye'de vatandaşlarla buluştu

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşları dinledi. S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimiyle de bir araya gelen Dr. Mehmet Çerçi, Cumhur İttifakına destek istedi.

Başkan Çerçi Muradiye'de vatandaşlarla buluştu
27 Mart 2019 - 15:07

Cumhur İttifakı AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine yönelik olarak çalışmalarına devam ediyor.

Muradiye Mahallesinde esnaf ziyareti yapan Başkan Adayı Çerçi, vatandaşlarla bir araya geldi, taleplerini dinledi. Yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Adayı Çerçi, Cumhur İttifakının önemini anlattı. Sivil toplum kuruluşu ziyaretleri kapsamında S.S. Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimiyle de bir araya gelen Dr. Mehmet Çerçi, Cumhur İttifakı olarak hem Yunusemre’de hem de Büyükşehir’de güzel projelere imza atacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Mustafa Şahintepe, Mehmet Çerçi ve ekibine başarılar diledi. Cumhur İttifakı Adayı Çerçi’ye ziyaretlerde AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum