Başkan Başdaş'tan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Başdaş'tan 15 Temmuz Mesajı
15 Temmuz 2019 - 00:15

Başkan Başdaş mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemiz 15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasiyi, hukuk devletini, milli iradeyi ve Türk halkının sarsılmaz birliğini hedef alan tarihin kaydettiği en büyük ihanet ve işgal girişimine, menfur bir kalkışmaya maruz kalmıştır. 

Devletimizin güçlenip kalkınmasından rahatsız olan karanlık güçler tarafından milli iradeye karşı uygulanmaya konulan bu darbe girişiminde; başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, halkın iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi ve birçok kritik noktaya saldırılar düzenlenmiş, köprüler, havalimanları, basın kuruluşları işgal edilerek halkımız sindirilmeye çalışılmıştır. 

Yıllarca milletin dini ve milli duygularını istismar eden hain FETÖ terör örgütünün şer çetesi mensupları tarafından devletin uçakları, tankları ve silahları ile milleti vatansız, bayraksız, devletsiz bırakma niyetiyle yapılan bu girişim, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği, milletin iradesi ve tüm kurumlarıyla devletin kararlılığı karşısında başarısız olmuş, hainler tarihin kara sayfalarında yerlerini almıştır. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla milyonlar, milletine, bayrağına, vatanına, devletine sahip çıkmak üzere ikinci kurtuluş mücadelesini başlatmış istikbaline uzanan kirli elleri kırmıştır. 

Hainlerin karşısında yediden yetmişe birleşerek vatanını savunan aziz milletimiz; cesareti, dirayeti, iman gücü, kararlı ve dik duruşuyla birlik ve beraberlik destanı yazmıştır. 

Tarihe şanlı bir direniş olarak geçen bu mücadelede milletimiz vatanına, bayrağına ve birliğine yapılan bu büyük ihaneti unutmayacak ve affetmeyecektir. 

Bizler de vatan sevdasıyla bayrağımız sonsuza dek dalgalansın diye göğsünü kurşunlara, tanklara, uçaklara siper eden, canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi de unutmayacağız, unutturmayacağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz günü milli birlik ruhunu tekrar yaşatmak için yine meydanlarda olacağımızı hatırlatırken, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan bir kez daha rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum