AK Partili Yıldırım yeni yılı kutladı

AK Parti Karşıyaka Sosyal Politikalardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldırım yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Partili Yıldırım yeni yılı kutladı
31 Aralık 2016 - 13:33 - Güncelleme: 31 Aralık 2016 - 13:41

Yıldırım yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’ Geride bıraktığımız 2016 yılı, hem ülkemizde hem de dünyada bir çok gelişmeye sahne oldu. Bu yılda yaşanan en önemli olaylardan birisi 15 Temmuz darbe girişimiydi. Bu kalkışma asil milletimizin verdiği ikinci bir bağımsızlık mücadelesiyle hezimete uğratılmıştır. Bu mücadeleyi verirken milletinin bağımsızlığı için darbecilere göğsünü siper eden 242 vatandaşımız şehit düşmüş, 2797 vatandaşımız yaralanmıştır. Türkiye’deki tüm darbeleri gölgede bırakan bu hain kalkışma ve bu hainlere milletimizin verdiği onurlu direniş asla unutulmayacak, asla unutturulmayacaktır.

Bu yıl içerisinde meydana gelen bütün olumsuzluklara rağmen halkımız birlik ve beraberlik ruhunu kaybetmediğimizi, tek vücut bir şekilde dimdik ayakta olduğumuzu bütün dünyaya göstermiştir. 2017 yılında AK Parti olarak önümüzde bir referandum olacak. Bu referandumla beraber ülkedeki sistemsel sıkıntılar da son bulacaktır. Kurulduğu günden bu yana hizmet temelli hareket eden partimiz, yeni yılla beraber sosyal, siyasal ve ekonomik kalkınmaya kaldığı yerden devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2017 yılının bir önceki yılın olumsuzluklarını unutturarak barış ve huzur içinde geçmesi dileğiyle bütün vatandaşlarımızın  yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve barış dolu nice yıllar diliyorum. ‘’

YORUMLAR

  • 0 Yorum