AK Partili Çağlar Uygur'u topa tuttu: Yapılan aymazlık!

Torbalı’da yaptığı hizmetlerle yediden yetmişe herkesin büyük takdirini kazanan Torbalı Belediyesi AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, yaşanan küresel koronavirüs salgınıyla mücadelede Torbalı Belediye’sinin sınıfta kaldığını ifade etti. 

AK Partili Çağlar Uygur'u topa tuttu: Yapılan aymazlık!
25 Mart 2020 - 19:22 - Güncelleme: 25 Mart 2020 - 20:31

Torbalı Belediye’nin büyük bir sorumsuzluk yaşadığının altını çizen Çağlar; “Son günlerde gerek dünyada, gerekse de ülkemizde birçok can kaybına sebep olan koronavirüse karşı devletimiz, tüm kurum ve kuruluşları ile beraber teyakkuz halinde çalışmaktadır. Başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimizin ilgili bakanlıkları, valiliklerimiz, kaymakamlıklarımız ve belediyelerimiz, risk grubunda bulunan 65 yaş üstü büyüklerimiz, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız ve milletimizin sağlığı için can hıraş bir şekilde çalışırken, aynı duyarlılığı Torbalı Belediyesi’nden görememenin üzüntüsünü yaşıyorum. Halkımızın oyları ile seçilerek göreve gelen kişilerin ilçemize hizmet etmeleri beklenirken, içinde bulunduğumuz şu günlerde bile belediyenin  imkanlarını kendi şahsi menfaatlerine kullandıklarını görüyoruz. Ülkemizin her yerinde birlikten, beraberlikten, dayanışmadan söz edilirken, tüm milletimiz bu kötü günleri atlatmak için omuz omuza vermişken, Torbalı Belediyesi’nin ortaya koyduğu bu aymazlık hepimizi derinden yaralamıştır. “ dedi.

İMKANLAR ŞAHSİ KULLANILIYOR

Torbalılı vatandaşların geleceğinin şahsi menfaatlar uğuruna heba edildiğini vurgulayan Çağlar; “Milletimiz can derdine düşmüşken, sağlık çalışanlarımızla, güvenlik güçlerimizle, devletimizin tüm birimleri canları pahasına görev yaparken, elindeki imkanı Torbalı halkı için kullanması gereken belediye başkanı sayın İsmail Uygur maalesef ki bu imkanları kendi şahsi işleri için kullanmaktadır. Belediyenin iş makinaları ve personelleri, yaklaşık 1 haftadır Uygur’un evinde tadilat çalışması yapıyorlar. Milletimiz can derdinde, belediye başkanı kendi evinin tadilatının derdinde. Hem de belediyenin imkanlarını seferber ederek… Bu tablo bir Torbalılı olarak beni derinden yaralarken, asıl utanması gereken kişilerin acaba yüzleri bile kızarıyor mudur? “ ifadelerini kullandı. 

UTANÇ VERİCİ GÖRÜNTÜLER 

Çağlar sözlerini şöyle sürdürdü;  “Popülizm yapmak istemiyorum ama bu görüntüler aslında hiç birimizi şaşırtmadı. Ne yazık ki böyle olacağı zaten belliydi. Keşke bizler yanılsaydık, keşke sayın Uygur hizmetleri ve çalışmaları ile bizleri haksız çıkarsaydı ve biz bugün bu utanç verici görüntülere şahit olmasaydık. İlçenin hıfzısıhha kurulunun toplantılarına bile katılmayan, Torbalı halkının şu an içinde bulunduğu durumdan haberdar olmayan, 65 yaş üstü vatandaşlarımız başta olmak üzere risk grubunda bulunan vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, öğrencilerimizin dertleriyle ilgilenmeyen bir belediye başkanı profilinden başka ne beklenirdi ki… yazık, çok yazık!”

YORUMLAR

  • 0 Yorum