AK Partili Başdaş, Ramazan Bayramını Kutladı

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Partili Başdaş, Ramazan Bayramını Kutladı
04 Haziran 2019 - 02:35 - Güncelleme: 04 Haziran 2019 - 03:01

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında "Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin sürdüğü nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle, tüm İslam aleminin bayramı mübarek olsun" dedi.

Başdaş mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’ Rahmeti ve bereketiyle bizleri kucaklayan, şefkatiyle bizi bir araya toplayan on bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak, sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Ailemizi, eşimizi, dostumuzu bu özel günde unutmamalıyız. 

SEVİNCİMİZ ACIYA DÖNÜŞMESİN 

Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi için sürücülerin trafik kurallarına uymasını rica eden Başkan Başdaş;  “Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için bütün vatandaşlarımızdan trafik kurallarına uymalarını, daha dikkatli ve sorumlu davranmalarını rica ediyorum. '' ifadelerini kullandı. 

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR 

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı olarak,  iftar ve sahur programlarımızla bu güzel ayın atmosferini Konaklı vatandaşlarımızla doyasıya yaşadık. Toplumun tüm katmanlarına, ihtiyaç sahiplerine, dezavantajlı vatandaşlarımıza ulaşarak hayır dualarını aldık.  Vatandaşlarımızın dertlerine ortak olup, sorunlarına çözüm üreterek onlarla bütünleştik. Ramazan Bayramının en önemli unsurlarından biri de hiç kuşkusuz çocuklarımız. AK Parti Konak İlçe Başkanlığı olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın yüzünde bir nebze de olsa tebessüm oluşturmak bizim için dünyalara bedel. O yönde gayret gösterdik. 

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için daha güzel yarınlara vesile olmasını, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. ‘’

YORUMLAR

  • 0 Yorum