AK Partili Başdaş: "Cumhuriyetimiz, gençlere emanettir"

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Partili Başdaş: "Cumhuriyetimiz, gençlere emanettir"
18 Mayıs 2020 - 21:04 - Güncelleme: 18 Mayıs 2020 - 22:47

Gençlere seslenen Başkan Başdaş mesajında, 19 Mayıs’ın milletimizin yeniden dirilişinin, güçlü bir inancın, milli iradenin tezahürünün, eşsiz birlik ve beraberlik ruhunun uyanış günü olduğunu vurguladı.

“19 MAYIS MİLLETİMİZİN YENİDEN DİRİLİŞİDİR”

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş mesajında,  "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ilk adımı atmasıyla başlayan kurtuluş mücadelesi, tarihin tozlu raflarına kaldırılmak istenen bir milletin, kendi bağımsızlık destanını canıyla kanıyla yeniden yazdığı  en büyük kahramanlık vesikasıdır.  Bilinmelidir ki 101 yıl önce olduğu gibi bugün ve gelecekte de ülkemizin ve milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğüne kast etme cüretini gösteren odaklarla mücadelemizi 15 Temmuz’da olduğu gibi aynı azim, aynı kararlılık ve aynı ruhla sürdürmeye devam edecek; Cumhuriyetimizin ülkemizi ve insanımızı muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma idealini, hep birlikte gerçekleştireceğiz.” Dedi.

“CUMHURİYETİMİZ SİZ GENÇLERE EMANETTİR”             

Başdaş mesajında gençlere seslenerek;  “Sevgili gençler, İstiklal ve istikbal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi ve kutlanması, milletimizin sizlere olan güveninin en büyük göstergesidir. Bu güvenin bir sonucu olarak eşsiz kahramanlıklar ve büyük mücadelelerle kurulan Cumhuriyetimiz de sizlere emanettir ve bu emaneti korumak, yüceltmek ve geleceğe taşımak sizlerin en önemli görevidir. İnanıyorum ki tarihimizden, kültürümüzden ve medeniyetimizden aldığınız kudret ve ilhamla, bu görevi layıkıyla yerine getirecek ve ülkemizin önüne koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini sizler hayata geçireceksiniz.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum