AK Parti Selçuk'tan Kan Bağışı seferberliği!

Göreve geldiği gündem bu yana hummalı bir şekilde çalışan ve ilçede bir çok vatandaşın takdirini kazanan AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanlığıyla birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi.

AK Parti Selçuk'tan Kan Bağışı seferberliği!
08 Mayıs 2020 - 15:01

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin talimatıyla kan bağışı kampanyasını düzenlediklerini belirten Girbiyanoğlu; “ Hayatta en değerli şey; insanın kendi dışındaki bir insan için umut olması, onun yaşamsal faaliyetlerine katkı sunmasıdır. Kan bağışı  devamlı bir ihtiyaçtır ve hayat kurtarır. Kıymetli İl Başkanımızın talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanlığıyla birlikte düzenlediğimiz kan bağışı programına vatandaşlarımızın ilgisi bizleri çok mutlu etti.” Dedi. 

İçinde bulunulan süreçte kan ihtiyacına daha fazla ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Girbiyanoğlu; “ Özellikle yaşadığımız bu zorlu süreçte özveriye daha çok ihtiyacımız olacak. Zira hastanelerde sadece corona virüse yakalanmış hasta yatmıyor. Lösemi hastalarımız, doğum yapacak anne adaylarımız, trafik kazası geçirmiş veya acilen ameliyata girmek zorunda çok sayıda hasta var. Bu vesileyle Selçuklu hemşehrilerimi kan vermeye davet ediyorum. Programa katılan tüm değerli katılımcılara, vatandaşlarımıza ayrı ayrı çok teşekkür ediyor, tüm hastalarımıza Yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum.” Diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum