AK Parti Konak'tan Anlamlı Bağış

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, Kızılay Haftası sebebiyle ‘Can kurtaracak kan damarda durmaz’ sloganıyla yola çıkarak İzmirlileri kan bağışına davet ediyor.

AK Parti Konak'tan Anlamlı Bağış
01 Kasım 2018 - 20:50

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, gelenek haline gelen Kızılay Haftasını bu sene de unutmayarak önemli bir etkinliğe imza attı. İzmir AK Parti Konak İlçe Başkanlığı'nda başta İlçe Başkanı Mehmet Sait Baştaş olmak üzere, ilçe başkan yardımcıları, yönetim kurulu ve kurul üyeleriyle birlikte Kızılay'a kan bağışında bulunuldu. İlçe teşkilatının çeşitli duyuru ve sosyal medya aracılığı ile vatandaşları da etkinliğe davet etmesi sonucu Kızılay'ın kan verilen aracının önünde kuyruk oluştu. Gösterilen yoğun ilgi sayesinde hedeflenen kan stoğu seviyesine yaklaşılması, düzenlenen etkinliğin amacına ulaştığını gösterdi.

KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı'nın Türk Kızılay Derneğiyle ortak yürüttüğü projede hedef, 100 kişi 100 kan bağışı olarak belirlendi. Konak İlçe Başkanlığı önünde 1 Kasım günü saat 11:00 ile 17:00 arasında düzenlenen kan bağışı etkinliğinde, sadece acil durumlarda değil her zaman kan takviyesine ihtiyaç olunduğu ve kan bağışının önemi yönünde gelen bağışçılara bilgi verildi. Bağışçılar arasına bulunan AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş da, Kızılay Haftası aracılığıyla çağrıda bulundu. Kan verirken bir yandan da bu haftanın anlam ve önemine dikkat çeken Başkan Başdaş yaptığı açıklamada 'Kan bir gün herkese lazım olabilir. Onun için yalnız bu anlamlı haftada değil sağlığımız elverdiği  her ortamda birey olarak kan bağışında bulunmalıyız.  Unutmamalıyız ki şuan kana ihtiyaç duyan pek çok hastamız var' dedi. Sait Başdaş bağışlayıcılar arasında bulunan ve bir yılda 28 defa kan bağışı yapan Emin Şahin adlı vatandaşa da teşekkür ederek, plaket verdi. Gün boyu süren kan bağışına vatandaşların da destek vermesi büyük memnuniyetle karşılandı. 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla ülke genelinde AK Parti teşkilatları olarak 81 ilde eş zamanlı şekilde Kızılay'a kan bağışında bulunarak destek verilmeye devam edilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum