AK Parti İzmir İl Yönetimi belli oldu

AK Parti İzmir İl Yönetimi belli oldu

AK Parti İzmir İl Yönetimi belli oldu
18 Mayıs 2019 - 12:10 - Güncelleme: 18 Mayıs 2019 - 12:46

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yeni dönemde İzmir teşkilatının A Takımı'nı hangi isimlerden oluştuğunu basın toplantısıyla açıkladı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yeni dönemde İzmir teşkilatının A Takımı'nı hangi isimlerden oluştuğunu basın toplantısıyla açıkladı. Listeyi açıklarken konuşan Başkan Sürekli şunları söyledi:

“Genel merkezimizin desteğiyle bir liste yaptık.  Her kesimi dinledik. Anketler yaptık. Yedek yönetimi tekrar gözden geçirerek süreç içinde yeniden açıklayacağız. Biz bu kez asil yönetimi açıkladık. Herkes görev almak istiyordu. Yüzlerce özgeçmiş geldi, talepleri dinledik. Bunun içinden seçmek gerçekten zor oldu.  Eski, yeni partililerimizden bir karma yaptık. Başta İzmir’in medarı iftiharı, gönlümüz, ruhumuz onunla birlikte onunla istişare ettik. Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ, Adayımız Nihat Zeybekci ve kurucularımızın fikirlerini aldık.

Bazı kararlar aldık. Herkesin talebini karşılamak zor. Yeni dönemde çalışmalar yaparak üretim yapacak yeni formül koyacağız. Yüksek İstişare Kurulu’nu kuruyoruz. Danışma kurulları, başkanlıklarda ‘başkan yardımcısı’ görevlendirmeleri yapacağız. Genel merkezimizde böyle bir uygulama var. Teşkilat koordinatörleri atayacağız. Herkesi sistemin içine katacağız. İlçelerimizde koordinatörlerini görevlendireceğiz. Katkı koymak isteyenler içinde yer alan sandık kurulları sadece seçimlerde çalışmayacak. Biz bunlara ‘sandık hatipleri’ ismiyde görev vereceğiz. Ayrıca aidat sisteminde düzenleme yapacağız. Üyelik inceleme çalışması başlatıyoruz. Önümüzde seçimsiz bir dört yıl var. Bunu yeniden şahlanma dönemi olarak geçireceğiz. İzmir’in sorunları konusunda meclislerimiz aktif olarak çalışacak. Listeyi açıkladıktan sonra listede yer alamayanlara gidip ‘yer almadınız ama iki yıl sonra kongremiz var, orada değerlendireceğiz’ diyerek ziyaretler edeceğiz. İzmirliler olarak İstanbul’a destek konusunda çalışmalarımızı da hızlandırıyoruz. 

LİSTE ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:


Ahmet Şimşek

Ali Aslan

Aykut Dikencik

Bora Ersan

Ali Mete Karagöz

Bilal Kırkpınar

Burçin Oğuz

Bülent Bademci

  Cenk Özen

Deniz Doğan

Dilaver Kişili

Elif Özüm

Emrullah Duran

 Emrun Sulayıcı

 Erkan Özkan

 Fatih Dinçer

 Fatih Reha Yavuzer Kam

 Furkan Katmerci

 Gözde Keskin

 Gülay Sayın

Ayşe Cankurtaran

 Hamit Nişancı

 Hayrettin Uçak

 Hikmet Kaya

 Fatma Berber

 Fehim Özçelik

İbrahim Derici

 İbrahim Ölmez

 Koray Battal

Kudret Karaçelik

 Levent Duru Başaran

 Mehmet Kocaağa

Mustafa Kandil

Mustafa Gedikoglu

 Münir Ensari

Nail Kocabaş

Nil Güneri

Nilüfer Karadal

 Selim Kalemci

Sefa Şahin

 Rafet Uslu

Tuğrul Emre Kaya

 Uğur Türkan

 Yusuf Gültekin

Zeynep Şen

YORUMLAR

  • 0 Yorum