AK Parti Güzelbahçe'den Kan Bağışı Seferberliği

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir, Milliyetçi Hareket Partisi Güzelbahçe İlçe Başkanlığıyla birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi.

AK Parti Güzelbahçe'den Kan Bağışı Seferberliği
13 Mayıs 2020 - 21:49

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin talimatıyla kan bağışı kampanyasını düzenlediklerini belirten Demir; “ Kan stoklarının kritik seviyenin altına düşmesiyle, Kızılay'ın âcil kan bağışı çağrısı yapması üzerine, İlçe Yöneticilerimiz, Meclis Üyelerimiz ve  Cumhur İttifakı Ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Güzelbahçe İlçe Başkanı Sayın Kamil Cesur ve teşkilatı ile birlikte kan bağışında bulunduk. Ülkemizin ve tüm dünyanın mücadele içerisinde olduğu bu pandemi sürecinde, kan ve plazma bağışında bulunmak çok önemli. Bu vesileyle kampanyaya kan bağışında bulunarak katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” Dedi.


Küresel salgın koronavirüs ile mücadelenin etkin bir şekilde devam edildiğine vurgu yapan Demir; “ Türkiye olarak dünyaya örnek bir sağlık sistemine sahibiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonuyla hayata geçirilen şehir hastanelerinin önemi günümüzde daha çok gün yüzüne çıkmıştır. Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulunun aldığı kararlara uyarak bu süreci hep birlikte atlatacağız.” Diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum