AK Gençliğin sevilen ismi Derya Pala'dan coşkulu başvuru

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Derya Pala, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi için Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Gençliğin sevilen ismi Derya Pala'dan coşkulu başvuru
04 Aralık 2018 - 13:02 - Güncelleme: 04 Aralık 2018 - 13:46

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi için yeniden Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti İzmir İl ve İlçe Gençlik Kolları yöneticilerinin ve sevenlerinin yoğun katılımıyla beraber AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’na gelen Derya Pala burada Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aynı zamanda AK Parti Karabağlar’ın merhum Eski İlçe Başkan Yardımcısı Osman Canbaz’ın da yeğeni olan Derya Pala, aday adaylık başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı İrfan Doğruca’ya teslim etti.

Kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür ederek sözüne başlayan Pala; ‘’ Öncelikle babama ve abimlere teşekkür ediyorum. Çünkü siyasetin ne zamanı ne de vakti vardır. Gerek sizi yatakta kaldırır gerekse yemekten kaldırır. Onlar bana bu süreçte çok destek oldular. Gerek gece iki’de evime gittim, gerekse gidemedim. Bu nedenle sabırları ve güvenleri için, arkamda durdukları için onlara teşekkür ediyorum. Görev istenmez verilir düsturuyla büyüdük.2012’de Karabağlar İlçe Gençlik Kolları’nda göreve başladım. İki dönem görev yaptım. 2015 Kongresi ile il başkanlığına geçtim. Şimdi de il başkanlığında Eyüp Kadir İnan Başkanımla göreve devam ediyorum. Amacım gençliğin özellikle kadınların sesi olmak. Karabağlar’da İlçe Başkanımızın göreve gelişiyle ve kurduğu ekip sayesinde bunu gerçekleştirebileceğimize inanıyorum. Doğduğumuz ve doyduğumuz yerde vatandaşlarımızın da destekleriyle ilçemizi daha güzel günler yaşatacağımıza inanıyor bu doğrultuda çalışacağıma söz veriyorum.’’ Dedi.

AK Parti’de siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Pala, “Türkiye’nin siyasal yaşamına yön veren, gençlere ve kadınlara verdiği değerle Türk siyasetine kalite getiren AK Partinin mensubu olmaktan büyük gurur duyuyor, bu gururla AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunuyorum. Partimiz sosyal, siyasal ve ekonomik anlamda Türkiye’nin müşterek geleceğine büyük hizmet etmiş ve bu hizmetleri arttırılarak yeni hedeflere yürümektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe ve kadınlara verdiği önem bizler için çok değerlidir. AK Parti iktidarıyla beraber kadın ve gençlere yönelik atılan adımlar bir çok gelişmiş ülkeyi geride bırakmış seviyededir. Meclis’te biz gençleri temsil eden kadın ve genç milletvekillerimizin sayısı bunun en somut örneğidir. Bu düsturla yerel yönetimlerde Karabağlarlı vatandaşlarımıza hizmet etmek bizler için onur vesilesi olacaktır.’’ Diye konuştu.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğrucu ise; ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gençleri ve kadınları siyasetin merkezine almış, onlara verdiği önemle siyasette kaliteyi ve katılımcı demokrasiyi arttırmıştır. Genç kardeşlerimiz bizim geleceğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Derya kardeşimize çıkmış olduğu bu kutlu yolda en kalbi duygularla başarılar diliyorum. ‘’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum