Ortak hayallerin peşinde, İzmir'den Londra'ya uzanan başarı

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tanışıp, 7 yıldır ortak fikirler ve ortak hayallerle yol alan Tutku ve İbrahim Enis Özkan çifti, Londra’da sahip oldukları hukuki ve ticari danışmanlık şirketi ile başarı örneği sergiliyor.

Ortak hayallerin peşinde, İzmir'den Londra'ya uzanan başarı
31 Temmuz 2020 - 12:23 - Güncelleme: 31 Temmuz 2020 - 16:30
Yaşar Üniversitesinde aldıkları iyi derecede İngilizce eğitim ile uluslararası hukuk alanında kariyer yolculuğunu sürdüren başarılı Tutku ve İbrahim Enis Özkan çifti, “Şu anda şirketimizi geliştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Yakında Büyük Britanya'da avukatlık yetkimizi kazanarak uluslararası hukuk alanında bir hukuk bürosu olma hedefindeyiz. Türk gencinin çalışma azmini uluslararası alanda göstermek istiyoruz” diye konuştu.

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2017 yılında mezun olan İbrahim Enis Özkan, aynı yıl İngiltere Brunel Üniversitesi Uluslararası Ticaret Hukuku alanında yüksek lisansa başladı. Eşi gibi Yaşar Üniversitesinden 2017 yılında mezun olan Tutku Özkan ise 1 yıl Türkiye'de avukatlık stajını yapıp, 2018 yılında barodan aldığı izinle City University of London'da Uluslararası Ticaret Hukuku alanında yüksek lisansa başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum