Mahir Ünal: Kabinede de değişiklik olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongreden sonra kabinede de değişikliğe gideceğini söyledi.

Mahir Ünal: Kabinede de değişiklik olacak
23 Mart 2021 - 11:11
NTV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları cevaplayan Mahir Ünal, kabinede değişiklik olup olmayacağıyla ilgili soruya şu cevabı verdi:

"AK Parti bir öğrenen organizasyondur. 2023'e giderken tecrübe, dinamizm, gençlikle geniş bir kombinasyonla MKYK oluşturacak. Muhtemelen MKYK'mızın sayısı genişleyecek. Sayı henüz netleşmedi. 2002 şartlarına göre oluşturulmuş bir tüzük var. AK Parti insan kaynağı açısından kendisini yenilerken hem de parti mekanizmalarını da birim başkanlıklarını da güncelliyor. 19 yılda yaptıklarımız bir hazırlıktı. Biz yeni başlıyoruz. Cumhuriyetimizin birinci yüzyılı bitiyor, ikinci yüzyıla başlıyoruz. Sistemin bir parçası değiştiğinde sistemin bütününde haraketlilik ortaya çıkıyor. 2023'e dönük sadece partide değil, diğer alanlarda da sayın Cumhurbaşkanımız ekibiyle beraber yeni bir düzenleme yapacaktır. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum