Köroğlu'ndan örnek uygulama!

Dünyada Coronovirüs salgınının artması üzerine alınan önlemler de artarak devam ediyor. Bu önlemler çerçevesinde İzmir’in Konak İlçesi Yağhaneler Semtinde hizmet veren Köroğlu Restaurant hijyen çalışmalarını sıklaştırdı.

Köroğlu'ndan örnek uygulama!
17 Mart 2020 - 13:35 - Güncelleme: 17 Mart 2020 - 14:04

Hummalı bir dezenfekte çalışmasına başlayan Köroğlu Restaurant’ın bu örnek uygulaması müşteriler ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. 

Köroğlu Restaurant İşletmecisi Sergülen Koçak; “ Değerli müşterilerimizin sağlığına önem veriyor ve daha iyi, kaliteli bir hizmet için iş yerimizi dezenfekte ettik.” dedi.


Türkiye’de yurtdışına nazaran sürecin daha dikkatli yönetildiğini ve ülke olarak bu salgından minimum hasarla atlatılacağına herkesin inandığını vurgulayan Koçak; “ Sürecin başından itibaren tüm dünya ülkelerini geride bırakan, titizlikle çalışan, toplumu şeffaf bir şekilde bilgilendiren, gerekli uyarıları vaktinde yapan bir Sağlık Bakanına ve hükümet uygulamalarına sahibiz. Sayın Bakanımız Fahrettin Koca’nın bu üstün gayretleri milletimiz tarafından bu salgının sağlıklı bir şekilde atlatılacağı inancını doğurmuştur. Bizler de işletme olarak hükümetimizin tüm uyarılarının dikkate alıyor, o çerçevede hareket ediyoruz. “ diye konuştu. 

Vatandaşların bu süreçte sağlıklı beslenmesi gerektiğini ifade eden Koçak;” Köroğlu işletmeleri olarak kurulduğumuz günden bu yana gıda kalitesine ve hijyene büyük önem veriyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımıza en büyük tavsiyemiz sağlıklı bir yaşam için tüketimlerine, gıda takviyelerine dikkat etmeleri. Dirençlerini düşürecek yiyeceklerden uzak durmalarını önemle tavsiye ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum