İzmir'de Konya Rüzgarı Esti

Konyalılar Federasyonu tarafından 18-21 Ekim tarihleri arasında İzmir'de 'Konya Günleri, Anadolu Yöresel Ürünler' etkinliği gerçekleştirilirdi.

İzmir'de Konya Rüzgarı Esti
25 Ekim 2019 - 13:08 - Güncelleme: 25 Ekim 2019 - 13:37

Etkinlik kapsamında İzmir Bostanlı Pazar Yeri'nde (BOSPA) açılan stantlar yoğun ilgi gördü. Standı gezen vatandaşlar Konya tarihi ve kültürel yerleri hakkında bilgi aldı.

İzmir iş, siyaset ve sanat dünyasının yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsicileri ve yöneticilerinin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlik hakkında açıklama yapan Konyalılar Federasyonu Başkanı Yusuf Devebacak, “Konya Kültürünü İzmir’de yaşatmanın, vatandaşlarımızla buluşmanın mutluluğunu ve onurunu yaşadık.” Dedi.

Başkan Devebacak; “İzmir Karşıyaka'da gerçekleştirdiğimiz Konya Günleri etkinliğimizde yanımızda olan Sponsorlarımız; Konya Büyükşehir Belediye'mize, İzmir Büyükşehir Belediye'mize, Konak Belediye'mize, Karatay, Akşehir, Seydişehir Ilgın belediyelemize,  TORKU, Salı Pazarı Market-Cihan Kılbaş, Kafess Cafe-Ali Osman Şenlen, Celsa/Doğal Yaşam Koleji-Celal Kurşun, ÖzŞanal Mağazaları, Yeşiltaylar Geri Kazanım-Murat Yeşiltay, Devebacak Hukuk Bürosu, Hekimoğlu Otel Muzaffer Hekimoğlu’na etkilimize gelerek bizleri onurlandıran AK Parti İzmir İl Başkanı Sn. Kerem Ali Sürekli’ye,  Sn. Necip Kalkan’a, CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır’a, Atilla Serter’e İzmir Konfederasyon Başkanı Sn.Turgay Barensel’e ve yönetimine, Federasyon Başkanlarımıza, Dernek Başkanlarımıza, sanatçılarımız Rıza Konyalı'ya, Sami Çelik’e, sunucu Sebile Eke’ye, Tasavvuf Vakfımızın semazen gurubuna, Konya kaşık ekibine ve tüm Hemşehrilerimize, eş dost, akrabalarımıza, tüm İzmir halkına Konyalılar Federasyonu yönetimi olarak çok teşekkür ederiz” dedi.




YORUMLAR

  • 0 Yorum