Başkan Özkaya yeni yılı kutladı

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Başkanı Hasan Özkaya, yeni yıl dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

Başkan Özkaya yeni yılı kutladı
31 Aralık 2016 - 19:23

Mesajında 2016 yılında ülkenin bir çok badireler atlattığını ifade eden Özkaya; '' İç ve dış mihrakların yoğun bir şekilde ülkemize saldırdığı bir yılı geride bırakıyoruz. 2016 yılı başta 15 Temmuz işgal girişimi olmak üzere sistematik saldırıların yoğun geçtiği bir yıl oldu. Ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alan saldırılarda onlarca şehit ve gazilerimiz oldu. 15 Temmuz'da yaşanan işgal girişimine geçit vermeyen bu asil milleti bu defa ekonomik darbelerle bezdirmeye kalktılar. Cumhurbaşkanımızın basireti, milletimizin feraseti neticesinde her saldırıda elleri boş döndüler. Elbette yeni yılda da bu hain saldırılarına devam edecek olan bu şer odaklarına karşı milletçe daima uyanık olmalı, gerek siyasal gerek ekonomik işgal girişimlerine geçit vermemeliyiz. Bu vesileyle KAMİDER olarak almış olduğumuz sivil inisiyatifle ülkemizin birlik ve beraberliği, daha fazla ekonomik gelişmişliği için elimizden gelen en azami gayreti göstereceğiz. '' dedi.

Yeni yılda Karabağlar'ın kronikleşmiş sorunlarını tarihe gömmek istediklerini belirten Özkaya; '' Bir kent düşünün bir çok ilden büyük olsun ve bu denli mahrumiyet yaşasın. Bir kent düşünün; metropol bir kent olmasına rağmen ilçenin yüzde 80'i gecekondu olsun. İmar sorunu, altyapı, üst yapı, elektrik, doğalgaz gibi en temel sorunlarına bile çözüm bulamasın. 500 bin nüfusluk bir ilçe, 58 mahallesi olmasına rağmen kentsel dönüşüm projesi kapsamında sadece 15 mahallesi değerlendirilsin. Bizler KAMİDER olarak işte bu makus talihe dur demek istiyoruz. Karabağlar sadece seçimlerden seçimlere hatırlanacak bir ilçe değildir. Bu kentin tüm yöneticilerini yeni yılda sorumluluk duygusuyla hareket etmeye, Karabağlar'a sözde değil özde hizmet etmeye davet diyoruz. KAMİDER olarak bizler de ilçemize hizmet edecek, vizyonel bir bakış açısı getirecek yöneticilere destek verecek, Karabağlar'ımızı hakettiği hizmetleri alan bir ilçe konumuna getireceğiz. Bu vesileyle yeni yılın ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. '' diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum