Anasayfa
  • GÜNCEL
  • POLİTİKA
  • YEREL YÖNETİMLER
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • Ara
  1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. Amerikan halkından Trump'ın kızına "gala" eleştirisi
DÜNYA
Yayınlanma: 30 Ocak 2017 - 11:59

Amerikan halkından Trump'ın kızına "gala" eleştirisi

ABD’de Donald Trump’ın göçmen yasağına ilişkin kararnameyi imzalamasının ardından başlayan protesto gösterileri sırasında, Trump’ın kızı İvanka’nın eşi ile katıldığı galadan fotoğraf paylaşması Amerikan halkının eleştirisine neden oldu.

DÜNYA
30 Ocak 2017 - 11:59
Yorumlar
1 dk okunma süresi
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Amerikan halkından Trump’ın kızına “gala” eleştirisi
ABD’de Kasım ayında yapılan Başkanlık seçimlerinin galibi Donald Trump ve ailesi seçimlerin yapıldığı günden beri eleştiri oklarının hedefinde. “Bizim başkanımız değilsin” sloganlarıyla günlerce sokakları dolduran protestocular, Trump’ın 20 Ocak’taki yemin töreni esnasında da sessiz kalmamıştı. Trump’ın Cuma günü göçmen yasağını imzalaması yaşanan gerilimi bir kez daha tırmandırdı. Vizeleri ve yeşil kartları olmasına rağmen ülkeye alınmayan bazı turistlerin gözaltına alınmasının ardından binlerce kişi havalimanlarında koştu. Trump karşıtı sloganlar atan kalabalık yeni başkanlarını protesto etti.

Yaşanan gelişmelerde bu kez eleştirilerin hedefi Trump’ın kızı Ivanka Trump oldu. Sosyal medya hesaplarından eşi ile katıldığı galadan fotoğraf paylaşan Ivanka, Amerikan halkının sert ifadeleriyle karşılaştı. Twitter kullanıcıları İvanka’nın fotoğrafının altına, “Binlerce aile babanız yüzünden parçalandı. Ancak hoş elbise. Partide iyi eğlenceler”, “Şaka yapıyor olmalısın”, “Ülkemizin temsil ettiği değerlere ihanet edilirken Trump’ın kızının gecesinin eğlenceli geçmesinden memnunuz” yorumları bırakıldı.

Aynı fotoğrafı Instagram hesabında da paylaşan Ivanka bu kez daha sert eleştirilerle karşılaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Ivanka Trump’ın fotoğrafına, “Kek yemesine izin verin” , “Utan, utan, utan”, “Baban Müslüman oldukları için binlerce masum insanın hayatını mahvediyor ve siz cahil aptallar süslü hayatınıza devam ediyorsunuz. Adalet mi?”, “Baban Amerika’yı bölüyor. Amerika, babandan önce daha iyiydi. Ticaretle uğraşmalı, siyasetle değil. Para, merhameti satın alamaz” yorumları yapıldı. 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
ABD Başkanı Donald Trump'tan İran Açıklaması
ABD Başkanı Donald Trump'tan İran Açıklaması
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Müzakereden başka bir yol yok
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Müzakereden başka bir yol yok
Epstein Belgelerinde Küresel Satranç: Putin’i Devirme Planı Deşifre Oldu!
Epstein Belgelerinde Küresel Satranç: Putin’i Devirme Planı Deşifre Oldu!
ABD Başkan Yardımcısı Vance’in evine saldırı
ABD Başkan Yardımcısı Vance’in evine saldırı
Son Haberler
AK Parti İzmir’den ‘Vefa’ buluşması!
AK Parti İzmir’den ‘Vefa’ buluşması!
Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem
Özkan Yalım’dan ek ifade
Özkan Yalım’dan ek ifade
AK Parti’de 4 İl Başkanı Görevden Alındı
AK Parti’de 4 İl Başkanı Görevden Alındı
CHP Grup Başkanı Özel’den
CHP Grup Başkanı Özel’den "yeni parti" iddialarına cevap
Reha Muhtar hayatını kaybetti
Reha Muhtar hayatını kaybetti
ABD Başkanı Donald Trump'tan İran Açıklaması
ABD Başkanı Donald Trump'tan İran Açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile telefonda...
Tek isteği onu görmek!
Tek isteği onu görmek!

Ana Sayfa
GÜNCEL
POLİTİKA
YEREL YÖNETİMLER
DÜNYA
EĞİTİM
SAĞLIK
EKONOMİ
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • YEREL YÖNETİMLER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.