Biden'dan sert tepki! 'Putin bir katil, bedelini ödeyecek'

ABD Başkanı Joe Biden, Amerikan kanalı ABC’ye verdiği röportajda, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in “katil” olduğunu ve ABD Başkanlık Seçimleri’ne müdahale etmesinin "bedelini ödeyeceğini" söyledi.

Biden'dan sert tepki! 'Putin bir katil, bedelini ödeyecek'
17 Mart 2021 - 16:10 - Güncelleme: 17 Mart 2021 - 17:17
ABD Başkanı Joe Biden, Amerikan kanalı ABC News'e özel bir röportaj verdi. Geniş kapsamlı röportajda Biden, ülke gündemdeki en önemli konular arasında yer alan New York Valisi Andrew Cuomo'ya yönelik cinsel taciz suçlamaları, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ABD Seçimleri'ne müdahalesi, göçmen politikası, Afganistan'daki ABD askerleri, Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ve devam eden aşı kampanyası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“PUTİN BEDEL ÖDEYECEK”

ABD Ulusal Güvelik Komisyonu tarafından hazırlanan ve dün itibariyle gizliliği kaldırılan raporda, Rusya ve İran'ın, Biden ve eski Başkan Donald Trump arasındaki 2020 başkanlık seçimlerine müdahale etmek için operasyonlar gerçekleştirdiği ifade edilmişti. Raporda, Trump ve Biden arasında süren seçim yarışının sonuçlarını Trump lehine etkilemek üzere Rusya'nın Başkan Biden'ın adaylığını ve Demokrat Partiyi karalama çalışması ile Trump'ı destekleyerek seçim sonuçlarına güveni azaltmaya çalıştığı belirtilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum