Başkan Doğruca'dan Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Doğruca'dan Zafer Bayramı Mesajı
29 Ağustos 2020 - 13:05 - Güncelleme: 29 Ağustos 2020 - 16:45
Başkan Doğruca yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: ‘’  Aziz Milletimizin özgürlüğünü muhafaza etmek uğruna verdiği cansiperhane mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin 98. yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşamaktayız. 

Bu zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun, uçurumun kenarından dönerek kendisine yeni bir yol çizişinin ifadesidir.  30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda Cumhuriyetimizin de müjdecisidir.

30 Ağustos,  vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele gösterdiği tarihtir.
15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe kalkışması örneğinde olduğu gibi milli birlik ve beraberliğimizi bozarak ülkemizde kaos ortamı yaratmaya ve nihayetinde de ülkemizi bölmek isteyen karanlık güçler bunu  çok iyi bilmelidir ki, devletimiz üzerinde oynanan kirli oyunlara milletimiz asla izin vermeyecektir. Hiçbir şer odağına birlik ve beraberliğimizi böldürmeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum